Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet egy gyermekként...

Hogy lehet egy gyermekként szeretett állat eltűnését elviselni?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja elveszett 11 éves cicám. A gyermekemként, mindenemként szeretem, szinte szerelemmel. Átkarolt, ha bajom volt, szólongatott, beszélgett velem. Nincs gyerekem, ő a mindenem. Hogy lehet ezt elviselni? És meddig keressem? Hogy gyászolhatnám meg, ha el sem temethettem? Mi van, ha megkínozták? Hogy lehet így tovább élni? Segítsetek!!!! :-((((

2012. aug. 17. 12:05
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Egyébként aranyos vagy, köszi a biztatást!

2012. aug. 23. 13:31
 12/48 anonim ***** válasza:
Az viszont jó, hogy van benne chip! Ha, egy kedves állatbarát megtalálja cicát és beazonosítják akkor biztos hazakerül hozzád!
2012. aug. 23. 13:59
 13/48 anonim ***** válasza:
Hát, én biztos nem engedném ki a macskám, ha ennyire féltem. (Más kérdés, ha elkóborol.)
2012. aug. 23. 17:44
 14/48 A kérdező kommentje:

Ő egy Vadász. Másfél évig tartottam bezárva, minden nap sírt, hogy csak egy percre, de engedjem ki. A szívem szakadt bele. Úgyhogy megadtam neki 2 éves korában a szabadságot. Bolondul a fákért, a kertért, a szőlőlugasért, a diófa alatti füves részen hanyatt fekve órákig alszik, vagy a szabad kertben a hasát sütteti. 9 év kintélés után Neked lett volna szíved visszazárni egy lyukba? Mert én nem tudtam megtenni Vele. Inkább most én szenvedek, de szabadon élt, mert szabadnak született.

2012. aug. 24. 08:01
 15/48 A kérdező kommentje:

.. és azok az éjszakai, sokszor több, mint 1 hetes kiruccanásai.. :-) Azokba is belehaltam kicsit, de olyan boldog voltam, hogy elmehetett és büszke voltam mindig Rá, hogy a közeli mezőn és erdőben biztosan ügyesen egerészett, vadászgatott, mert tele bogánccsal meg toklásszal tért haza mindig :-) Legtöbbször csak éjszakára tűnt el.

Most már lassan 2 hónapja. El sem tudott búcsúzni tőlem, mert nem voltam éppen ott. :'(

Bocsánat, akit idegesít a sok hozzászólásom, de muszáj róla írnom, meg beszélnem. Még nem tudom elengedni..

2012. aug. 24. 08:37
 16/48 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha megadtad neki a szabadságot, akkor tudtad, mit kockáztatsz. A szabadságnak ára van. De reménykedjünk benne, hogy ez csak egy hosszabb kirándulás és majd visszajön. :)
2012. aug. 24. 09:54
 17/48 A kérdező kommentje:
:-) úgy legyen!
2012. aug. 24. 10:26
 18/48 anonim ***** válasza:
Reméljük elő kerül!
2012. aug. 24. 14:35
 19/48 anonim válasza:
14%
Nagyon sajnállak! és épp ezért mondom, hogy felejsd el az a cicát. Vagy vegyél helyette egy másikat. Nekem egyszer a sünim halt meg. (De 7 éves koromban) Én is azt éreztem, h így nem lehet élni de ő is csak egy állat. Vegyél tekit! Az sokáig el él.
2012. aug. 24. 16:42
 20/48 anonim ***** válasza:

* ő is csak egy állat

Mi az, hogy ő is CSAK egy állat? Állat. ÉS? Sokkal tisztább és sokkal több szeretet van bennük, mint némelyik emberben! És ha valakinek családtag volt a kedvence, akkor úgy érez, mintha a gyerekét veszítette volna el! Szegény kérdezőnek pont ez hiányzott, hogy a macskája CSAK egy állat volt...Nem! A cicája családtag volt, akit elvesztett. Vegyen teknőst, az sokáig él...Ennyi erővel vegyen egy plüssmacskát, az max bekoszolódik.

2012. aug. 24. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!