Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska vagy kutyapártiak...

Macska vagy kutyapártiak vagytok inkább?

Figyelt kérdés

Van aki esetleg mindkettőt egyformán szereti? Nálunk a családban teljesen egyértelmű hogy ki milyen "párti" mert van kutyánk és macskánk is és pl édesapám egyértelműen a kutyát szereti jobban, én pedig a cicákat favorizálom.

Nem vitaindítónak szánom, csak kíváncsi vagyok véleményekre.:)

Ha lehet akkor kort és nemet is írjatok, kíváncsi vagyok igaz-e a sztereotípia hogy a nők inkább macskásak a férfiak pedig kutyásak.:)

2012. jan. 18. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:

A kérdező mondta, hogy van otthon kutyájuk, nekünk is van, szerintem mindketten tapasztalatból beszélünk. Nos, rólad ez nem mondható el, hülyeségeket beszélsz.

http://www.youtube.com/watch?v=eFuD7-PchvM

Kellő ráfordított idővel és odafigyeléssel ugyanazokra a dolgokra lehet betanítani.

2012. jan. 22. 18:02
 62/74 anonim ***** válasza:
37%
Több discovery channel, national geographic, animal planet, kevesebb rtl klub, tv2, és akkor megérted, hogy mi mért van :)
2012. jan. 22. 23:20
 63/74 A kérdező kommentje:

Légyszi kedves utolsó hagyd el a kioktató stílust, ez a te magán véleményed, nem kell úgy előadni mintha egyetemes igazság volna és ha netalán, Isten ne adja neked nincs igazad? Képzeld el mi is nézünk ismeretterjesztő csatornákat, de az azokon futó műsorok semmivel sem megbízhatóbb információval szolgálnak mint a tv2 meg az rtl klub. Ha már komolyan informálódni akarsz ezen a téren akkor azt ne tv-ből tedd amúgy se...

Azért mert ezt te valamilyen alapon így gondolod még benne lehet a pakliban hogy másképp van...

2012. jan. 23. 12:39
 64/74 anonim ***** válasza:

hát így jártál. Feltettél egy kérdést, én válaszoltam. Ha nem hiszed el amit egy válaszoló mond mert neked az nem tetszik, akkor tartsd meg magadnak a véleményed a válaszról... vagy ne is tegyél fel kérdést.

Ennyi.

2012. jan. 23. 16:37
 65/74 A kérdező kommentje:
Nem én jártam így... És nem azzal van a baj hogy válaszoltál, sokan írtak itt véleményt ami nem egyezik az enyémmel és nincs ezzel semmi baj. Nálad a stílussal van a gond és azzal hogy azt hiszed csak az lehet a frankó amit te írsz, mindenki más hülye.
2012. jan. 23. 16:44
 66/74 anonim ***** válasza:

Valahogy sejtettem, hogy erről a témáról nem lehet úgy vitát indítani, hogy ne fajuljon veszekedéssé : ) Nekem sem sikerült.

Sajnos mindig lesz olyan, aki személyes sértésnek veszi, ha valami nem úgy van, ahogyan ő gondolta, esetleg másnak más a véleménye .. más dolog, hogy ettől még a bizonyos egyén nem lesz okosabb.

Szerintem még az előtt hagyjuk abba, hogy ez a kérdés is törlődik.

2012. jan. 23. 18:59
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

Hát én mondjuk nem gondoltam volna :)

Ez egy olyan dolog, hogy nem lehet megmondani, hogy melyik a jobb, a kutya vagy a macska, mert kinek mi. Kinek mi kell, milyen célból stb..

Én csak leírtam azt, hogy miben különböznek és, hogy én miért a kutyákat preferálom. Ez nem azt jelenti, hogy a macskákat nem szeretem, nekünk is volt sok meg van is macskánk, őket is nagyon szeretem, ők is engem.

Nem kell itt semmit sem sértésnek venni. Kedves kérdező, kérlek te is nyugodj le.

A kutya-macska kérdést nem úgy kell kezelni mint egyik focicsapatot, meg másik focicsapatot (mondjuk én a szurkolókat sem értem miért utálják úgy egymást, hogy nem is ismerik egymást)

*DURVA DOLGOKAT EMLÍTEK MEG A KÖV. SOROKBAN*

Sajnos sok olyan ember van aki állatokat kínoz mert neki pont nem tetszik, nem tudom, hogy ki látta azt a videót amelyikben a (azt hiszem bosnyák) csaj a folyóba dobálta az élő kiskutyákat, meg olyan is volt amikor macskáknak petárdát, alkoholt tömtek a végbelébe, meg direkt felveszik kamerára, hogy hogy rugdossák, meg sok más.. ááá szörnyű... nem értem, hogy lehetnek ilyen emberek. Körülbelül ezek azok az emberek akik megérdemlik a kínzást.. azok amelyek ártatlanokat és védteleneket bántanak csak úgy mert nekik úgy tetszik.

*DURVA DOLGOKNAK VÉGE*

A macska, sem a kutya nem tehet arról, hogy egyrészt azoknak születtek (mert lehettek volna akármik, legyek, emberek, csótányok, elefántok, halak.. akármik) és sok ember már előítéletesen úgy rúg bele a macskába minthogyha a valami rosszat tett volna vele, meg a kutyába is...

Én amúgy szeretek minden állatot mert különbek az embertől. Sajnos az emberek közül vannak a legnagyobb állatok. (rossz értelemben persze)

2012. jan. 23. 21:42
 68/74 anonim ***** válasza:
38%
Én mint férfi az embereket szeretem és nőpárti vagyok. Szánalmas, hogy egy millió állatot tartanak emberként. Soknak levágják a fülét, farkát, ivartalanítják. Egyszerűen a gazdákon is végrehajtanám, amit az állataival művelnek. Laktanyafogságos szintű ellátásban részesítik őket: csúszós hideg járólap, szalagparketta, tíz perc séta naponta. Mindenki elcsodálkozna ha sétáltatnám a flexmet, a karomon meg ott lenne az akkus fúró. És jönne a kérdés: használtad már valamire őket, nem de olyan szépek és szeretem a hangjukat.
2012. febr. 10. 05:45
 69/74 anonim ***** válasza:

Utolsó, az olyan embereket, mint te, nem tudom megérteni... kutyám és macskám is van, nem emberként kezelem őket, hanem kutyaként és macskaként. Ha te egy tárgyhoz jobba ragaszkodsz, mint egy élőlényhez (az embereken kívül), akkor szerintem súlyos problémák vannak veled.

Csak egy példa: A macskák szaporodása 49-szeres, tehát ha csak minden 50. macska szaporodna, bőven fennmaradna a faj. Az ivartalanítás a további felesleges, esetleg kóbor állatoktól mentesíti a környéket, és sok-sok betegségtől megvédi az állatot, az élettartamát sokszorosára is növelheti akár. De az állatoknak csak nagyon kis hányadát ivartalanítják...

2012. febr. 10. 09:42
 70/74 anonim ***** válasza:

"Szánalmas, hogy egy millió állatot tartanak emberként."

Nálam a kutyám, kutyaként van tartva, ott hatalmas gondok vannak, ahol emberként kezelnek egy állatot.

"Soknak levágják a fülét, farkát, ivartalanítják."

A kupírozást már betiltották jan.1-től, még a fajtatiszta kutyákon is. Ivartalanítás pedig előnyére válik, előttem már leírták, ezen kívül egészségügyi előnye is van.

"Laktanyafogságos szintű ellátásban részesítik őket: csúszós hideg járólap, szalagparketta, tíz perc séta naponta."

Ezt meg honnan veszed?

"Mindenki elcsodálkozna ha sétáltatnám a flexmet, a karomon meg ott lenne az akkus fúró. És jönne a kérdés: használtad már valamire őket, nem de olyan szépek és szeretem a hangjukat."

Hm, hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Egészségedre :D

2012. febr. 10. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!