Macska vagy kutyapártiak vagytok inkább?
Van aki esetleg mindkettőt egyformán szereti? Nálunk a családban teljesen egyértelmű hogy ki milyen "párti" mert van kutyánk és macskánk is és pl édesapám egyértelműen a kutyát szereti jobban, én pedig a cicákat favorizálom.
Nem vitaindítónak szánom, csak kíváncsi vagyok véleményekre.:)
Ha lehet akkor kort és nemet is írjatok, kíváncsi vagyok igaz-e a sztereotípia hogy a nők inkább macskásak a férfiak pedig kutyásak.:)
Macska. :)
A kutyákat annyira nem szeretem (általánosságban), de van egy-két ismerős kutya, akit imádok.
24L
Van egy kutyám és három macskám. Kertes ház, a kutya a kertben/pincében (nyáron jöhet a lakásba, ha nyitva az ajtó), a macskák főként télen a lakásban. Mind a két fajt egyformán szeretem, nem tudnék választani. A kutyám felnéz rám, hűséges, mindig fel tud vidítani, aranyos és szófogadó, játékos, már 11. éve velem van. A macskák közül különösen egy a kedvencem, ő mindig velünk alszik, a másik kettőt inkább párom favorizálja, ők viszont nem jöhetnek az ágyra, mert folyton szétkarmolják. Kanapéra, székre, saját kis helyeikre mehetnek, egyedül abba az ágyba nem, ahol alszunk, meg persze asztalok, konyhapult. Ezekre nem mászunk. Elvileg a polcok is tiltva, de oda azért be-/felmászkálnak...
Tehát mindkettő egyformán.
26/n
Határozottan kutyapárti vagyok.Minden állatot imádok,gyerekkoromban mini állatkert volt a szobám.Halak,madarak,hörcsög stb.....Volt cicám is,de a kutyát nem is lehet egy lapon említeni a macskával.Most is van egy kedvenc macskám valamelyik szomszédé lehet,nem tudtam még rájönni kié.Rendszeresen nyávog az ajtóm elött,be engedem heverészik kicsit,körbe néz,adok neki valami finomságot és elmegy.Ha meghallja a hangomat,messziről előszalad és eldobja magát egy kis simiért.A kutyámtól sem fél,pedig azon látom picit féltékeny rá.
38/F
Nem írom le a macskát,mint emlitettem őket is nagyon szetetem,de össze nem lehet őket hasonlítani.Mintha a delfint akarnám egy tonnhallal vagy egy kakadut egy verébbel.
Egy kutya képes meghalni a gazdi után,hűséges,szinte csak beszélni nem tud.Én több évet jártam kutyasuliba a németjuhászommal és több díjjat nyertem vele.Fülébe súgtam,hogy szálj be az autóba,mert megyünk kocsikázni.Mindezt úgy,hogy a telek végében voltunk messze az autótol.Ő pedig szépen behuppant az első ülésre.Mindenki csak lesett mit súghattam neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!