Ti, hogy vagytok vele?
Barátnőmmel járunk egy ismerősünkhöz akinek vannak lovai. Három lova van. Nyáron körülbelül végig járt aztán most összel is vagy 2-3x hétvégén és utoljára vagy egy hónapja volt kint. Pedig ott "dicsekedett", hogy megakarja venni a lovat meg stb.
Én meg a kedvenc lovamhoz (aki már úgymond a sajátom csak még a papír nincs elintézve) mindig megyek amikor csak tudok. Én pl. inkább nem megyek semmi programra a sulival csak, hogy hozzá kitudjak menni. Meg mindent megveszek neki és inkább magamtól vonom meg a dolgokat csak, hogy neki legyen. Nállam a ló az első.
Na és ugye a barátnőmtől szoktam kérdezni, hogy mikor jön ki és mondja , hogy nem tudja mert most ezt vagy azt kell csinálva meg, nincs ideje. Persze, nekem se lenne időm, ha pénteken meg szombaton hajnalig a discoba ülnék...
Meg ha ki is megy akkor is csak fogja felnyergeli a lovat , lovagol, lenyergeli-lekantározza, aztán kirakja a legelőre vagy be a boxba még ott simogatja egy kicsit és haza megy. Az istállót ki nem ganézná. Ezek mindig rám maradnak.
Különben régén nem ilyen volt csak mióta bulizni jár..
Most ezzel nem fényezni akarom magam csak nem tudom, hogy ti, hogy vagytok ezzel a dologgal.
Uccsó, nem az ő a lova csak meg akarta venni:P A saját gondjaid meg az adott illetővel kéne megbeszélni, nem másra kivetíteni...
Mi a véleményem? Azzal kéne törődnöd, amit te akarsz csinálni. Ő nem a lovaglást választotta, ennyi, el kell fogadnod, és nem erőszakolni a dolgot. Elhiheted, az csak a barátságotok rovására fog menni ha folyton felhozod a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!