Annyira szeretem az állatokat és sajnálom őket, hogy ezen a videón zokogtam, ti is így vagytok vele?
Dettó. Néha már betegnek érzem magam agyilag. Meglátok egy kóbor kutyát,és elszomorodok teljesen. Múltkor így nyertem két nagy pofont. Bement a helyi LIDL-be egy kóbor rotiszerű kölyökkutya,és a húde menő biztonságiőr kidobta,de szó szerint. Szegény kutya repült vagy 5 métert. Gyorsan bepakoltam a kocsiba,aztán bementem,és elmondtam,hogy mennyire szánalmasnak tartom az ilyen kiskukijú ( nem pont így,de fennakadtam a trágárságszűrön :D ), önelégült, bunkó majmokat,akik a kölykökkel húde menők,,de nem tudom mit szólna,ha idehoznék egy ugyanilyen felnőttbe,vajon akkor is dobálózna e.Ezen csak röhögött, de amikor közöltem, hogy feljelentem,akkor kirángatott a boltból,és megpofozott. Azóta már nem dolgozik ott...
21/L
Természetesen így... :( Én az állatokat sokkal többre tartom, mint néhány embert. Szép dolog, ha segítenél és bizony tehetnél is. :)
Ha ennyire imádod te is az állatokat elmehetnél menhelyre önkéntesnek. Hihetetlen jó dolog. :) Én is gyakran kijárok és az a szeretet, amit attól a sok kutyustól kapok. Ezt csak egy ötletnek felvetettem. :-)
a Veszprémi Állatvédők nevű egyesülethez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!