Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mik a jelei, ha halottak a...

Mik a jelei, ha halottak a kiscicák az anyamacska hasában?

Figyelt kérdés

Anyacicám vemhes, nem tudom, hol jár a terhességben, mert már február óta ostromolták a kanok, de a hasa már óriási. Általában már április végére meg szokott fialni, most meg még semmi, pedig már a földet veri a hasa.

Aggódom, hogy nem halhattak-e benne a pocijában a cicák? Tapogatom, normálisnak tűnik, érzek bent olyan mozgást, ami vemhességkor szokott neki lenni, és ő sem tűnik betegnek, eszik rendesen, sokat pihen, de gondolom ez az állapotával jár. 9 éves a cica, minden évben kétszer ellik 3 éve kora óta.

A nemi szervénél napok óta sárgás váladék van, amit le szokott nyalni. Nem emlékszem, ilyen volt-e már nála ilyentájt. Aggódnom kéne emiatt?

2011. máj. 23. 19:50
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
ja és ha nem viszed el orvoshoz, és tényleg nem élnek a hasába a cicák akkor a nőstény hullamérgezést kap és meghalt. szal te döntesz. felülsz a buszra és elviszed a legközelebbi állatorvoshoz, vagy szegény cicának 'lőttek'.
2011. máj. 24. 21:15
 42/50 A kérdező kommentje:

Ha nem élnének, miért rugdalnának odabent? Akkor meg lenne keménykedve a hasa, stb. Kivehető a kis testük, ahogy a hasának nyomják a lábukat, fejüket. Én már elég sok vemhes macskát láttam, jobban tudom, mint azok, akiknek ivartalanított állataik voltak csak.

Vagy ötször láttam már fialni is macskát, akkor szólj bele, ha van fogalmad róla, mit beszélsz.

2011. máj. 25. 12:08
 43/50 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza az arcodból, feltettél egy kérdést, most meg olyan flegma vagy, mintha macskaelletés szakon diplomáztál volna. Ha ilyen szakértő vagy, mit keresel itt?
2011. máj. 25. 18:27
 44/50 A kérdező kommentje:
azért, mert olyanok írnak választ, akiknek vemhes macskájuk se volt soha. olyanokét vártam, akiknek van f*ngjuk hozzá. a cicám pedig e percekben hozza világra az egészséges, élő cicáit.
2011. máj. 25. 19:14
 45/50 anonim ***** válasza:
59%
Ez legalább jó hír... De nem a te érdemed.
2011. máj. 25. 20:15
 46/50 anonim ***** válasza:
Egészséges cicáit...ja még azok de legalább most probálj meg gondoskodni arrol hogy életben maradjanak és egyszer az életben legyél felelosségteljes gazda!
2011. máj. 25. 22:45
 47/50 A kérdező kommentje:
Négy kiscica született, egészségesek az anyukájukkal egyetemben. Érdekes, aki épeszű választ adott, egyedül annak volt tapasztalata vemhes anyacicákkal. A többi csak ivartalan macskák gazdija, aki totál laikusként szólt bele a dologba - minősíthetetlen stílusba.
2011. máj. 29. 12:11
 48/50 anonim ***** válasza:
0%
Ne áltasd magad. Undorító gazda vagy. Vagy még annak sem lehet nevezni.
2011. máj. 29. 13:33
 49/50 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy, kezeltesd magad!
2011. máj. 29. 14:53
 50/50 anonim válasza:
Mi történt a cicával?
2017. júl. 20. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!