Lehet olyan az anyamacska hogy a saját kölykeire féltékeny legyen?
Figyelt kérdés
Ez még május-júniusban volt. Amiket cicákat szült (4db lett el is osztottuk mindet) később picit nagyobbak lettek és hát játszottam velük sokat. És mikor elosztottuk őket az anyamacska vidámabb lett és valamiért dorombolt is.. (Mikor kölykei megvoltak nem nagyon dorombolt ha simiztem). Ez lehet azért mert "féltékeny2 volt a saját kölykeire? :) :D :S2011. szept. 18. 18:23
1/4 A kérdező kommentje:
Az a 2-es "-jel
2011. szept. 18. 18:24
2/4 Kaileena2 válasza:
Lehet azért,mert a kölykökkel foglalkoztál többet,de az is lehet,hogy feszült volt,mert féltette a kölykeit.Nekem is van macskám aki már többször szült,és nagyon szelíd volt meg már évek óta megvolt,de mégsem szerette ha a kölykei közelébe vannak.
3/4 anonim válasza:
nem féltékeny, inkább aggódó anya volt, ezért nem vette szívesen a simogatásodat.
most már felszabadult, újra természetesen viselkedik.
4/4 anonim válasza:
Amikor a kismacskák önállóak lesznek már nagyon fűzi őket bármi is az anyához. Ő nem emlékszik rá, hogy a gyerekei voltak, már vetélytársak, hisz a feladatát elvégezte, felnevelte őket. Ezért ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!