Körülbelül 2és fél hete születtek kismacskák, az anyamacska nem akarja etetni őket. Maguktól még nem esznek így nem tudom, mit lehetne tenni az ellen, hogy ne haljanak éhen?
Figyelt kérdés
A fecskendős etetést már kipróbáltuk, de nem vált be. Valakinek valami ötlete?2011. okt. 18. 14:00
1/6 anonim válasza:
kérd ki az állatorvos véleményét...szerintem elég ha telefonon érdeklődsz :)
2/6 Andizsuzsi válasza:
Lehet kapni kimondottan kismacskák etetéséhet cumisüveget. Macskatejpótló pótmacskatejjel (pl. Fressnapfból, állatpatikából) szerintem fel lehet nevelni őket, de arra készülj, hogy naaagyon strapás lesz.
3/6 anonim válasza:
Igen, tényleg nagyon nagy macera lesz, kb2-3 óránként kell etetned őket tápszerrel, még éjjel is! Ha van a közelben anyacica aki még szoptat, akkor meg lehet próbálni azt is, mert a macskáknak erős az anya ösztöne, és sokszor más kölykét is felnevelik, de ez egyén függő, mert van olyan macska , aki a saját kölykeit sem gondozza. A miénk is olyan volt sajnos! :/ De hallottam már olyat is, hogy egy anyacica kiskutyát is szoptatott... meg forditva - de ez elég ritka! :)
4/6 anonim válasza:
Ilyenről én is hallottam már! :D Tök aranyosak! :D
5/6 anonim válasza:
menj állatpatikába és ott vegyél kiscicáknak tápszert és azt add nekik egy cumisüvegbe 3-4 óránként
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
a helyzet megoldódott. újra eteti a piciket :)
2011. okt. 20. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!