Mik a jelei, ha halottak a kiscicák az anyamacska hasában?
Anyacicám vemhes, nem tudom, hol jár a terhességben, mert már február óta ostromolták a kanok, de a hasa már óriási. Általában már április végére meg szokott fialni, most meg még semmi, pedig már a földet veri a hasa.
Aggódom, hogy nem halhattak-e benne a pocijában a cicák? Tapogatom, normálisnak tűnik, érzek bent olyan mozgást, ami vemhességkor szokott neki lenni, és ő sem tűnik betegnek, eszik rendesen, sokat pihen, de gondolom ez az állapotával jár. 9 éves a cica, minden évben kétszer ellik 3 éve kora óta.
A nemi szervénél napok óta sárgás váladék van, amit le szokott nyalni. Nem emlékszem, ilyen volt-e már nála ilyentájt. Aggódnom kéne emiatt?
állatorvoshoz nem ártana elmenni.
ha nem mész el, és meghalnak mindnyájan, akkor részvétem.
Úristen, szegény cica... nem is fűznék hozzá mást.
Kérdésedre válaszolva: állatorvosra gondoltál már? Vajon a 12 ellése óta hányszor látta orvos?
Egy átlagos utcai macska mennyiszer fial élete során? Lehet, hogy felétek csak ivartalanított szobacicák vannak, itt falun meg mindenkinek vannak macskái, akik fialnak, többször is.
Sosem látta állatorvos, mivel a szüleim sajnálják erre a pénzt. Én nem, csak épp faluról nehezen vihetném el a macskámat.
Mégis miből tudjátok, hogy az a baja, hogy nem tudnak kijönni a cicák? Megmondanátok, ahelyett, hogy leoltanátok olyan miatt, amiről k*rvára nem tehetek? A sárgás váladék?
jajjj mekkora kifogás...
Gondolom soha sem mozdultál még ki a faluból...
Én ha falun laknék felülnék a macskával egy buszra, és be a legközelebbi állatorvoshoz, nem túl bonyolult..
Hát mondjuk azok hogy már meg kellett volna születniük a kiscicáknak...inkább nem is írok mást.
De azt azért megkérdezhetem hogy hova tesztek ennyi cicát ha szerencsétlen macska állandóan szüli őket?!
Ugyanmár, mártír, hárító szöveggel nem mosod le magadról a felelősséged.
A sárgás váladék gyulladásra utal. Akár halott kiscicák, akár nem - rosszat jelent. Nem valószínű, hogy egyedül megbirkózik vele, főleg vemhesen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!