Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mik a jelei, ha halottak a...

Mik a jelei, ha halottak a kiscicák az anyamacska hasában?

Figyelt kérdés

Anyacicám vemhes, nem tudom, hol jár a terhességben, mert már február óta ostromolták a kanok, de a hasa már óriási. Általában már április végére meg szokott fialni, most meg még semmi, pedig már a földet veri a hasa.

Aggódom, hogy nem halhattak-e benne a pocijában a cicák? Tapogatom, normálisnak tűnik, érzek bent olyan mozgást, ami vemhességkor szokott neki lenni, és ő sem tűnik betegnek, eszik rendesen, sokat pihen, de gondolom ez az állapotával jár. 9 éves a cica, minden évben kétszer ellik 3 éve kora óta.

A nemi szervénél napok óta sárgás váladék van, amit le szokott nyalni. Nem emlékszem, ilyen volt-e már nála ilyentájt. Aggódnom kéne emiatt?

2011. máj. 23. 19:50
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%
Meg fog halni a cica.. :( Bár szegénynek jobb lesz úgy, nagyon rossz élete lehet nálatok :( Hát milyen emberke vagytok ti?
2011. máj. 23. 20:14
 12/50 A kérdező kommentje:

Hova szüli őket? Őszintén szólva k*rva rossz anya a macska, egyetlen kölyköt sikerült 6 év alatt felnevelnie, azt is azért, mert szobacica lett, és mi vigyáztunk rá. Mégsem volt szívem ivartalaníttatni, mert az apukája volt a kedvenc cicám, és nem akartam, hogy kihaljon a cicacsalád, ha vele történik valami és nem marad kölyke sem.

Igen, hárítok. Csak ha valami van az állataimmal, tehetetlenül ülök, mint a kisgyerek, mert megkapom apámtól, hogy egy k*rva állatért ő nem ül autóba, hogy orvoshoz vigye, akkor dögöljön csak meg. Se jogsim, se kocsim, reggeltől estig dolgozom, és van, hogy későn tudom meg, hogy baj van, mert épp nem is találkozom a macskámmal.

A kandúrcicámmal is nemrég baj volt, az is azért maradt meg, mert lekezeltem a sebeit és gondoztam, mást nem is tehettem. Az is gáz, hogy egy állatorvos van a környéken, de az egy kókler, csak rossz tapasztalata van vele mindenkinek. Ki nem jön házhoz.

2011. máj. 23. 20:14
 13/50 anonim ***** válasza:
18%

Nincs szíved ivartalaníttatni.. Hát te aztán marha felelős ember vagy..

Remélem te azért nem fogsz szaporodni, felelős állattartókat Magyarországra!!!

2011. máj. 23. 20:15
 14/50 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy hiába hárítod magadról a felelősséget, miattad halt meg az a 12 ellésből való macska. A nőstény is MIATTAD fog meghalni..

Szégyelld magad..

2011. máj. 23. 20:17
 15/50 anonim ***** válasza:
0%

Elmondanám, hogy azért nem neveli fel a kölykeit, mert nem érzi őket biztonságban, hagyja, hogy a természet tegye a dolgát, és elvegye őket tőle. Kár, hogy nem tudod.

Egyébként pedig ne magyarázkodj tovább, egyre rosszabbul jössz ki belőle. Egész nap dolgozol, akkor már van annyi felelősségtudatod, hogy elvidd a macskádat állatorvoshoz, nem vagy már tízéves.

Altasd el, vagy legalább csapd agyon azt a szerencsétlent, miért kínzod...

2011. máj. 23. 20:18
 16/50 anonim ***** válasza:
17%

Megkérdezném merre laktok?

Nem akarom elhinni, hogy képtelenség állatorvost találni, és buszra szállni. Írd meg merre laktok, majd én keresek orvost..

2011. máj. 23. 20:19
 17/50 anonim ***** válasza:
41%
Könnyű mást hibáztatni...De akkor meg ne legyen macskád meg semmijen állataitok ha tudod hogy nem fogjátok elvinni őket állatorvoshoz...főleg ha haldokolnak.Hát ez szép komolyan mondom...Szegény cicaa :S
2011. máj. 23. 20:20
 18/50 anonim ***** válasza:
56%

A szüleidnek is csak gratulálni tudok.. Nekik még gyerek sem való, nemhogy állat.. Látszik is, milyen ember lett belőled is.

Mi sem vagyunk gazdagok, sőt.. Mégis amikor elütötték a cicámat, kifizettük (részletekben) a több százezres műtétet. Pedig ő is "csak" egy házimacska. De attól még nagyon szeretjük és felelősséggel tartozunk érte. Ő nem tud elmenni orvoshoz, hát vinni kell nekünk. Mert szeretjük, és ő a miénk.

Amúgy ivartalanítva is van (bár ő kandúr). Pont úgy, mint a nőstény cicánk is.

2011. máj. 23. 20:21
 19/50 A kérdező kommentje:

Nagymamámnak is voltak macskái, amik éveken át fialtak, mégsem haltak abba bele, hogy fialtak. Basszus, elhiszem, hogy jobb nem szaporítani őket, mert elegen vannak, de azzal nem lehet érvelni, hogy árt nekik a sok fialás, mert régen a kutya sem foglalkozott azzal, mennyiszer fial a macska, mégsem pusztult bele.

Igen, az én hibám lesz, tudom. Csak úgy könnyű beszélni, ha városban lakik valaki, mint itt egy hülye kis faluban. Ha lenne jogsim, már vittem volna az állatkórházba. csak a helyzet, hogy előadom évente több alkalommal, hogy baj van, vigyük orvoshoz a cicát/kutyát, végül b*sznak elvinni, az állat rendbejön és én vagyok a barom, hogy túlreagálok mindent...

Most alig 2 hete, hogy a másik cicával baj volt, akkor is kiröhögtek...

2011. máj. 23. 20:21
 20/50 anonim ***** válasza:
13%

20:19

Hagyd a fenébe, ha akarna is tenni valamit akkor már rég talált volna orvost. Kár pazarolnod az idődet erre, ismerem az ilyen embereket...

2011. máj. 23. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!