Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mik a jelei, ha halottak a...

Mik a jelei, ha halottak a kiscicák az anyamacska hasában?

Figyelt kérdés

Anyacicám vemhes, nem tudom, hol jár a terhességben, mert már február óta ostromolták a kanok, de a hasa már óriási. Általában már április végére meg szokott fialni, most meg még semmi, pedig már a földet veri a hasa.

Aggódom, hogy nem halhattak-e benne a pocijában a cicák? Tapogatom, normálisnak tűnik, érzek bent olyan mozgást, ami vemhességkor szokott neki lenni, és ő sem tűnik betegnek, eszik rendesen, sokat pihen, de gondolom ez az állapotával jár. 9 éves a cica, minden évben kétszer ellik 3 éve kora óta.

A nemi szervénél napok óta sárgás váladék van, amit le szokott nyalni. Nem emlékszem, ilyen volt-e már nála ilyentájt. Aggódnom kéne emiatt?

2011. máj. 23. 19:50
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
18%
Én is laktam faluban a nagy semmi közepén, mégis megoldottuk...
2011. máj. 23. 20:22
 22/50 anonim ***** válasza:
0%
Basszus, ne haragudjatok meg, hogy ismétlem magam, többször leírtam már, de remélem, holnap rólad jelenik meg egy kérdés, hogy vajon mi baja lehet, ilyen furcsa dolog folyik belőle, vajon aggódjak emiatt? Jaaa, orvoshoz nem viszem, oldja meg magától!
2011. máj. 23. 20:23
 23/50 A kérdező kommentje:

Igen, a szüleimről meg is van a véleményem emiatt. Ők úgy állnak az állatokhoz, ha egészséges, oké, ha beteg, dögöljön meg. a szomszédékon meg röhögnek, hogy azok megműttették a cicájukat, kutyájukat, hogy micsoda marhák...

Közben én egyetértek velük, én semmi pénzt nem sajnálnék a cicámra. ki tudnám fizetni, hogy rendbe hozzák.

2011. máj. 23. 20:24
 24/50 anonim ***** válasza:
31%
Akkor hajrá, tegyél is valamit a cicádért, ne csak itt harcoskodj a neten...
2011. máj. 23. 20:25
 25/50 anonim ***** válasza:
26%
20:19 vagyok, és most épp ráérek! Szóval? Merre laktok?
2011. máj. 23. 20:27
 26/50 A kérdező kommentje:

rendben, most meg lett oldva a dolgom, köszönöm. igen, egy mocskos ember vagyok, emiatt gyerekem se legyen, sőt forduljak fel holnap.

lehet, hogy szerencsétlen hülye barom vagyok, de ti is minősítettétek magatokat. Ha nem érdekelne a macskám, akkor nem böngészném a netet órák óta emiatt, hanem csinálnám, amihez épp kedvem van. kicsi korom óta annyi cicámat elsirattam már, mert ha baj volt, csak könyöröghettem hiába a szüleimnek, hogy segítsenek rajtuk. mikor a kedvenc cicám elpusztult (amit le is tagadtak eleinte előttem), hetekig bőgtem, nem ettem, majdnem belebetegedtem.

szóval ok, mocskos egy ember vagyok, de nekem senki ne mondja, hogy utálom az állataimat, mert jobban szeretem a macskáimat a családtagjaimnál is!

most tudtam meg pár órája, hogy mi van vele, mi az, hogy már tettem volna a dologért? hova menjek este orvoshoz a macskával, vádaskodó válaszoló?

2011. máj. 23. 20:28
 27/50 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk én felhívtam kb 5 állatorvost, mire találtam egyet, aki azonnal be tud menni a klinikára és el tudja látni a sebeit.
2011. máj. 23. 20:29
 28/50 anonim ***** válasza:
0%
ez igazán gyanús.... még mindig nem írod le merre laktok, pedig csak egy falunév kellene, rólatok attól még semmit sem tudnék meg, de talán segíteni tudnék a cicádon, lehet hogy nem, de látom ezt az esélyt sem adod meg neki. Akkor mennyire is szereted?
2011. máj. 23. 20:30
 29/50 anonim ***** válasza:
18%

Kérdésedben a válasz. Orvoshoz.

Nem fog rajtad megesni a szívünk. Nem mindenki állatorvos szomszédjában lakik, sőt. Nekem nyulam van, a helyi állatorvos nem is vállal nyulat egyáltalán, csak kutyát, macskát, tehenet. Mit van mit tenni.

Mit vársz, mit mondunk? Kamillázgasd a váladékozását? Tedd meg. Adj neki szőlőcukrot? Adj. Te magad is tudod, hogy baj van, olyan, amire a neten nem találsz megoldást. Orvos kell, antibiotikum - ha már nem késő.

2011. máj. 23. 20:31
 30/50 anonim ***** válasza:
12%

20:30

Mondtam, hogy felesleges. Úgysem fogja elvinni orvoshoz.

A szüleidet pedig fel fogom jelenteni. Hidd el, elég könnyen meg lehet tudni, merre laksz. Egy falu pedig nem olyan nagy, hogy ne találnálak meg.. :))

2011. máj. 23. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!