Mit szólnál ha az egyik osztálytársad a macskádat metszőollóval dobálná?
Figyelt kérdés
Van egy fogyatékos osztálytársam és a macskámat megdobta metszőollóval. A macskának vérzett a lába, de elsőnek azt hittük hogy a feje, mert az orrához tartotta a mancsát. Mit mondanál ennek az idióta baromnak?
Ja és megkérdeztem, hogy mért utálja a macskákat és azt mondta hogy azért mert nyarvognak.
2011. máj. 3. 23:02
31/32 anonim válasza:
Nekem egyszer bántották a kutyámat a cigányok, ilyen hegyes nagy kövekkel dobálták(szegény kis yorkimat...). Ahogy megláttak engem, hogy kimegyek a kertbe a vonyító kutyámhoz, elkezdtek szaladni, én átugrottam a kerítést(kemény 1 méteres) amitől lett egy szép seb a combomon, de nem érdekelt, én rohantam a 2 gyökér felé... Tudniillik én egy olyan nyugodt lány vagyok, aki 2 perc alatt simán lenyugszik, és ha valaki után fut, akkor kb 10 mp után feladja, mert megnyugszik, vagy azért mert kb 1 percig nem képes sprintelni. Itt viszont kb 5 percig sprinteltem utánuk, aztán elkaptam őket nagynehezen, az egyik szembeköpött, és ott betelt a hócipőm... Elkezdtem velük ordítozni, hogy mégis mi a f.szt képzelnek, hogy a kutyámat kővel dobálják, aztán meg kaptak mindketten úgy fejenként 2-2 állast, az egyiket meg amikor el próbált futni még ki is tudtam gáncsolni. Nagyon nagyon bedühödtem, főleg meg a kutyámnak a lába el is tört, a fején meg 3 centis seb, szeme alatt(épphogy nem a szemében...) meg egy 1 centis kis seb volt ezek miatt a tetvedékek miatt. Rohantam szegénykémmel az állatorvoshoz, aki azt mondta, szerencséje volt mind a szemével, mind a lábával, fejével. Egész eddig úgy voltam vele, hogy az én kutyámat aztán sose bánthatják, miért pont velem történne ez meg? Bocsánat az offért, de ezt ki kellett írnom magamból, mert csak a közeli ismerőseim tudják ezt a történetet, és ez a kérdés most felevenítette ezt az emléket. Én agyonverném a helyedbe azt a rhadékot, mégis mi a francot képzel, hogy egy gyengébbet bánt, aki nem is tud védekezni? :(
32/32 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Ilyenek rohadjanak meg. Amúgy bevertem kettőt a srácnak.
Nagyon jól tetted hogy elkaptad őket, kis szaroson megtanulják hogy ilyet nem lehet.
Nem értem hogy mi jó van abban ha a másikat bántják ok nélkül.
2012. aug. 6. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!