Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit szólnál ha az egyik...

Mit szólnál ha az egyik osztálytársad a macskádat metszőollóval dobálná?

Figyelt kérdés

Van egy fogyatékos osztálytársam és a macskámat megdobta metszőollóval. A macskának vérzett a lába, de elsőnek azt hittük hogy a feje, mert az orrához tartotta a mancsát. Mit mondanál ennek az idióta baromnak?

Ja és megkérdeztem, hogy mért utálja a macskákat és azt mondta hogy azért mert nyarvognak.

2011. máj. 3. 23:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogyatékos jelzőt a suliban idiótának értik.
2011. máj. 4. 02:05
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt hogy legalább megverted. Ha nem én megteszem helyetted is
2011. máj. 4. 02:13
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
rugd ugy meg a hereit hogy o is csak nyavogni tud majd
2011. máj. 4. 02:25
 24/32 anonim ***** válasza:

Én nem ütnék vissza,bár tudom,hogy ezt diktálja az embernek a vére,de azért sem ütnék vissza,mert utána meg ő fordul rendőrséghez súlyos testi sértés vagy akármi hasonló váddal,és akkor még te leszel sz*r helyzetben,mert magyarázhatod a bizonyítványodat(hogy miért alkalmaztál testi aggressziót),meg hogy azért tetted mert a macskádat így meg úgy bántalmazta...és akkor bizonygathatod a saját igazadat.

Nem.Én egyenest a rendőrséghez fordulnék,de mielött ezt megtenném,megkeresném a helyi állatvédő csoportok legalább egyikét,de inkább többet,megmutatnám nekik a cicát,vagy a fotóját,vagy valamit vele kapcsolatban...és így,egy szervezet és annak tagjai által megtámogatva,hivatalosan tenném meg (de névtelenül) a feljelentést.

Névtelenül azért,nehogy utána meg rajtad álljon bosszút,és mondjuk durva húzás lenne,de mondjuk a metszőollót ellened fordítsa,és mondjuk a nyakadat akarja elmetszeni vele,amiért rendőrséghez merészeltél fordulni.

2011. máj. 4. 05:39
 25/32 anonim ***** válasza:
Én is megdobálnám a metszőollóval aztán akkora pofont kapna, hogy csak másnap kelne fel a barom!
2011. máj. 4. 06:17
 26/32 anonim válasza:
100%
Miket hordtok már össze? Rendőrség? :D Egy állítólagos megdobott macska miatt mikor fogják szerintetek a kisujjukat is megmozdítani? Nagy pofont a kis köcsögnek és ha beköpne akárkinek, szépen letagadni hogy te voltál! Ennyi! A lényeg hogy azonnal meg kell torolni, mert később, akár fél óra múlva is már okafogyottá válhat a "bosszú", vagyis nem érsz el vele komolyabb változást.
2011. máj. 4. 06:18
 27/32 anonim ***** válasza:

A rendőrség sz..rik rá még akkor is HA netán neked címez valaki pl. baltát, kést stb. Ha nem talál el, vagy nem tudott neked sérülést okozni akkor személyi sérülés nem történt, és ki se fognak menni. Amíg emberi vér nem folyik addig fel se fogják emelni a se..ket.

A keresztlányomba egyszer belekötött egy idősebb fiú amikor kutyám sétáltatta. ( a kutya 51 kg, és póráz szájkosárral visszük ki ) Még általánosba járt, és a fiút egyáltalán nem zavarta, hogy vele van egy ,,borjú " .

Kérte a csajszi, hogy fejezze be, mert a kutya neki fog menni, de csak röhögött, és mondta, hogy az a sz.r nem fog ki rajta....

És mivel nem hagyta békén, a csajszi szólt a kutyának ( nagyon hallkra van állítva a kutya ), amit persze a fiú nem hallott meg, a kutya hírtelen ráugrott és a földbe döngölte a kosárral. Majd szólt a csajszi a kutyának, hogy lábhoz, kutya leült a csajszi mellé, a kis kö..g, meg órdítva rohant el.

Még a suliban is nagy ívben elkerülte a lányt, SOHA többé nem merte szekálni vagy egy ujjal is hozzáérni.

A fiún semmi sérülés nem látszódott, a bőrkosárral nem tudott ütni a kutya, ezért csak koszos lett a ruhája.

2011. máj. 4. 09:07
 28/32 anonim ***** válasza:
23:22-es és 23:42-es vagyok,és valaki eltévesztette a házszámot :D
2011. máj. 4. 12:07
 29/32 anonim ***** válasza:
66%
nem érdekelne, hogy elmegyógyintézetbe vagy börtönbe kerülnék, de személy szerint ha bántanának előttem egy állatot, azt az "embert" kegyetlen brutalitással gyilkolnám meg!
2011. máj. 4. 17:30
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Megmondanám neki hogy, hé vigyázzon mert még eltörik az az olló.
2011. jún. 15. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!