Mit szólnál ha az egyik osztálytársad a macskádat
metszőollóval dobálná?
Figyelt kérdés
Van egy fogyatékos osztálytársam és a macskámat megdobta metszőollóval. A macskának vérzett a lába, de elsőnek azt hittük hogy a feje, mert az orrához tartotta a mancsát. Mit mondanál ennek az idióta baromnak?
Ja és megkérdeztem, hogy mért utálja a macskákat és azt mondta hogy azért mert nyarvognak.
Először kapna egy mocskos nagy maflást, aztán utána beszélgethetünk.
2011. máj. 3. 23:53
12/32 anonim válasza:
23:22-es egyáltalán nem viccből írtam, és nem teszek túl egy állatkínzón, de az biztos, hogy megkapná a kegyetlen büntetését, ha egy kóbor állattal tenné akkor is
2011. máj. 3. 23:54
13/32 anonim válasza:
Miért rosszabbak a válaszadók mint az említett srác? Aki élvezi, hogy kínozhat egy nála gyengébb lényt az valahol nagyon degenerált. Ha nem találkozik súlyosabb következményekkel nem fogja abbahagyni, sőt.
2011. máj. 3. 23:57
14/32 anonim válasza:
Megdobálnám metszőollókkal. Sokkal, sokszor.
2011. máj. 4. 00:00
15/32 anonim válasza:
Én írtam,hogy rosszabbak.
Hogy miért?
Itt az arányokról van szó. Valaki megdob egy macskát, akinek lesz egy kis vágás a lábán, erre a válaszoló már azon gondolkozik, hogy (miután szétverte) életben hagyja-e? Szerintem kissé ironikus és visszatetsző dolog, hogy valaki ilyen elkötelezett, nagy emberséges állatvédő, de az embertársát lelkiismeret furdalás nélkül megölné. Az ilyen nekem ne beszéljen erkölcsről, igazságosságról, hanem gondolkodjon el a viselkedésén!
2011. máj. 4. 00:04
16/32 anonim válasza:
én biztos agyonverném. Az én cicámat nem bánthatja senki, nem ártott neki.
2011. máj. 4. 00:05
17/32 anonim válasza:
Ok, meg én se ölném ez igaz. Viszont két nagy pofont kapna, csak hogy ne érezze azt, bármit megtehet mert valami gyengébb nála.
2011. máj. 4. 00:06
18/32 anonim válasza:
pofán b.sznám, de keményen. aztán meg megpróbálnék amolyan Hannibal Lecteresen hatni az elméjére is puszta szavakkal...
2011. máj. 4. 00:10
19/32 anonim válasza:
"Bocs elkapott az ideg" - ezt szolnam, miutan felsegitettem a foldrol, ahova egy reflexszeruen leadott álbavágás utan kerult volna.
Utanna kedvesen megkernem, ilyet ne tegyen tobbe, mert a repulo metszoollo ezt a idegrendszeri valaszt valtja ki belolem. Es meg kell ertenie, o a nyavogas problemajat nem tudja kontrolalni, en meg ezt...
2011. máj. 4. 00:10
20/32 anonim válasza:
Azt azért megírhatnád hogy mit takar hogy fogyatékos. Azért ez nem elhanyagolható szempont. Persze ez sem mentené fel a cselekedete alól, de így nagyon árnyalt a kép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!