Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van hülye tanárod, vagy...

Van hülye tanárod, vagy osztálytársad? Sztorizzunk!

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 20:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Van! XD Annyira gyökér h ma felelésnél nemtudta megmondani az aktív ellentétjét XD
2011. jan. 10. 20:38
 2/28 A kérdező kommentje:
Bakker! XDDDDDDDDDD
2011. jan. 10. 20:40
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
persze hogy van! múltkor verselemzést írtunk irodalmon, és mindenki tudta, hogy ismeretlen versből fogunk írni...erre két illető 10 percig lapozgatta a könyvet hogy megtalálják az elemzést.. :D
2011. jan. 10. 20:47
 4/28 anonim ***** válasza:
97%

Huh sokáig tudnánk sztorizni.

pl ofő fentvan fészbukon erre pár okos gyerek kiírja,hogy suli után megyünk-e szívni?meg,hogy,hogy bebasztak már hétévégén.

Erre ma ofő mondta,hogy viselkedjenek,mert szólni fog a szülőknek,hogy cigiznek meg isznak erre csodálkozva susmorogják,hgy vajon honnan tudja a tanár?

erre meg este (ma) kiírják,hogy mekkora nagyot hazudtak a tanárnak. -.-

szerinted??:D

sok ilyet tudnék még mesélni.

Bioszon volt olyan,hogy a nemiszerveket vettük meg a szülés a biosztanárunk szoknyába volt erre felteszi a padra a bal lábát,hogy megmutassa,hogy neki milyen lett a combja a szülés után és pont fiúk öltek ott és elkezdnünk nevetni erre elkezdni a fiúknak. (az egyiknek megpogta az arcát megsimogatta) és mondja:

"semmi baj lett egy jó napjuk"

xDD

van egy tanár a suliban (vagyis volt) aki ilyen rock bandában játszott és feltöltött egy videót amibe vetkőzik lefele és félmesztelenül énekel,hogy,hogy utálja a világot emg ilyenek. :D

Olyan tanárunk is van aki hisz a szellemekben meg ilyenekben és mindig mondja,hogy most mennyi szellem van körölöttünk.

Amúgy elég izgalmas suliba járok..komolyan minden nap mikor felkelek mintha egy vígjátékban élnék.. :D

2011. jan. 10. 21:30
 5/28 anonim ***** válasza:
89%
Persze, 7ikes vagyok, az énektanár jött be helyettesíteni törire és elkezdte magyarázni az 5ikes matekot xD
2011. jan. 10. 21:31
 6/28 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer fizikán a tanár beültetett az első padba(nem tudom miért) és tz közepén nem tudtam egy elméletet és kinyitottam a könyvet.Már vártam,hogy a tanár mikor mondja,hogy 1-es,adjam be a dogát,de csak ült és olvasott tovább xD.

Meg egyszer ének órán megnéztem a telefonon,hogy mennyi az idő,a tanár meg elkezd velem üvöltözni,hogy mégis mit képzelek én,hogy felveszem diktafonra az ő óráját?!

Én meg mondtam,hogy vegye fel a halál,én csak az időt néztem és az igazgatóhoz akart azért vinni,merthogy én felvettem az ő óráját,pedig az egész osztály mondta,hogy csak az időt néztem -.-"

2011. jan. 11. 09:54
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
nekem a 8 dilis (fiúk -.-") az osztályban azok... az egyik kiharapja a rajzszöget a falból -.- +4 lány van!!!
2011. jan. 11. 13:47
 8/28 anonim ***** válasza:
71%

Aha. Van elég sok :D Nagyon sokat tudnék mesélni, csak az a baj, hogy már pár dolgot el is felejtettem, meg sokáig tartana leírni.

Osztálytársak:

Hát... jó osztályom van nagyon :D Minden hülyeséget megcsinálnak. Levették a szekrény hátulját, hogy kivegyék a papucsokat, mert a kulccsal nem tudták kinyitni a szekrényt, akkor azokról a kis táblákból [amiken rajzok, stb-k vannak] kiszedték a sztiropolt.

Akkor talán idén eddig az volt a legdurvább, hogy 1-2 fiú mindig hülyeségeket ordibáltak ki az ablakon idegen embereknek. A sulival által lakik egy kopasz ember, neki mindig azt kiabálták ki, hogy kopasz csíra..:D Aztán elege lett belőle, bejött a suliba az igazgatóhoz, feljöttek az osztályunkba, és kérdezték hogy ki volt az. Mindenki hallgatott. Az igazgató erre elkezdi, hogy ha nem mondunk semmit, akkor az egész osztály büntetést kap. Erre a többi fiú fellázadt, hogy mi ez már, meg hogy vallja be az, aki volt [persze mindenki tudta közülünk, hogy ki volt az, csak senki se akart spicli lenni]. Aztán a tanár, akivel óránk volt, elkezdett magyarázni, hogy tartsunk hangpróbát. Tanár: Jó, Timi kezdjed! Kopasz ember: Fiú volt, csak velük tegyünk hangpróbát! Az összes fiúnak elkellett mondani valamit magáról [pl hogy hívják, hányas tanuló, stb...], kb a 4. gyereknél tarthattunk, mikor a Kopasz megszólal, hogy: Ő volt az! Felismerem!

Lekellett mennie a fiúnak az igazgatóhoz, és úgy volt, hogy át kell mennie egy másik iskolába, de az ofő megbeszélt az igazgatóval, hogy még adjanak neki még egy esélyt, és ha még 1 hülyeséget csinál, akkor mehet másik suliba. [a városban 3 általános iskola van, de ők valami másik faluban lévő suliba küldték volna].

Persze, a fiú azóta csinált még sok mindent, de nem ment át másik suliba, és remélem nem is fog, mert akkor uncsi lenne a suli :S

Ha nem ilyen "hülye" osztálytársakra gondoltál, akkor bocs. :D De én bírom őket, nem hülyék, csak sok hülyeséget csinálnak^^

Az egyik fiú osztálytársam pedig a lányöltözőben öltözik, velünk :D Nem azért, mert csúfolják a fiúk, vagy valami. Szerintem azért öltözik nálunk, hogy nézegethessen minket melltartóban meg bugyiban XD De még nem vette észre egyik tornatanár sem, hogy nem a fiúknál öltözik, mert mire jön a mi tornatanárunk, addigra átmegy a fiúkhoz.

Meg van olyan osztálytársam is [fiú], aki azt mondta az ofőnek, hogy még nem döntötte el, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti. Hogy kiröhögtük...xD Tiszta b.zi gyerek, kb minden 2. nap sír valami hülyeségen. Meg 2naponta tusol, és fogatmosni [szerintem] egyáltalán nem szokott. Olyan "túrós" a foga, és mindig ezzel piszkálják a többiek. Egyszer, mikor ilyen "túrós batyu" volt az uzsonna suliban, akkor elkezdték a fiúk, hogy ez biztos az XY túrója. Majdnem hánytam... x]

De ezek csak az ideinek egy nagyon kicsi töredéke. Tavaly és tavalyelőtt a mi osztályunkba járt az iskola kb leghülyébb gyereke. Na, akkor nagyon vicces volt a suli :)

De tavalyról már nincs kedvem sztorizgatni.

Tanárok:

Ők nem olyan viccesek/hülyék. Vagyis a német tanáron néha nagyokat röhögünk, de ha így leírnám miért, akkor nem hiszem, hogy nektek vicces lenne. Meg az angoltanár szokott még vicceseket mondani. :D

13,5/L [7.]

2011. jan. 11. 15:55
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy van:D

De már rég nem az igazi.:(

6.-ban volt a legjobb:D

Én meg 3 barátnőm kb mindennapos témák voltunk a tanáriban.

Sulis napokon csináltunk Diákféle 12pontot amiért majdnem intőt kaptunk,mert az egyik pontba azt írtuk,hogy a tanári bér eltörlése.[tanárok ezen hogy felkapták a vizet-.-]Csak az a vicc,hogy nem is mi,hanem az akkori egyik 8.-os mondta,hogy írjuk azt:D

Aztán nem sokkal rá köpőcsövezésért kaptunk 3-an figyelmeztetőt.:'D k.csög tanár beköpött minket,pedig azt mondta,hogy nem fog-.-

Suliban olyan veszélyesen hülyék már nincsenek.:( Régebben sokkal jobb volt a hangulat.:S

Tanárok:

Hát itt sem nagyon:D Angol tanárom a legnagyobb forma.Folyton cs*szteti az egyik fiút,aki meg mindig tiszta vörös lesz,mert ha tanárral beszél zavarba jön:D

Kb minden órán röhögünk[még matekon is,pedig eléggé szigorú a tanárunk:D]mert vagy én vagy valamelyik fiú mondunk valamit amin szakad az egész osztály:D

13/L

2011. jan. 11. 18:58
 10/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, te is mesélj!! :)
2011. jan. 11. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!