Van hülye tanárod, vagy osztálytársad? Sztorizzunk!
$ztem mindeggyik suliba wannak Hülyék wagy wiccesek:D
A Rajz és egyben a köry(környezet) tanárunk azz Ké$$$zzz:D $okszor jó a kedwe é$ olyankor wicceket mesél meg ilyenek.. de ha wki felidegesíti és wki pl.: nemtud wmit vagy beszél azzzal ordibál meg ilyenek...:/
Tesóm osztályában meg wkik felgyújtották a kukát meg a naplót iss asszem. Nemtom de a naplóval is wolt wmi . ~
Meg wan amikor a barátnőmmel mint Pl.: Ma. Röhögögörcsöt kapunk vagy nemtom:D és olyankor tiszta hülyék wagyunk :D:D ×$
~Az eggyik oszt.társam meg XDXD Ha eggy tanárral beszél vagy wmit kérdeznek tőle akkor minden szó után oda teszi azt hogy őő ~ OlyanWicces:D:D ^^
Naennyiii:D:D Megmég wannak $ztorik. De ígyis hosszu lett :D:D
Tanárom is és oszt. társam is van, aki hülye (majdnem mindenki) xD
Egy idén érkezett "friss husi" (xD) jött a suliba, szerintem már megbánta... A csaj matekot és fizikát tanít, de úgy, hogy fél perc alatt teleírja a táblát, közben magyarázza, hogy mit ír, és közben még tőlünk is kérdezi a megoldást! Mi meg még a negyedénél sem tartunk! -.-" xD
Egyik osztálytársam (lány) asszem előző hét pénteken a tesi öltözőben megmutatta, hogy neki van olyan tolla, ami egyben toll, pendrive, és ilyen lézeres szar is. :D
Az a tesi után matek jött, és azt találta/találtuk (:D) ki, hogy világítson azzal a tanár szemébe. Tudom, nem szép dolog, de egyszerűen utáljuk azt az nőszemélyt... xD
Bele is világított, aztán dőltünk a (nehezen visszafolytott) röhögéstől xD
Ezen a héten egy másik oszt. társam (fiú) is ugyanezt csinálta, csak nem a tanár szemébe, hanem pölö a nyakára, vagy a hátára, mikor írt a táblára xDD
Amúgy ez a tanár bajuszos (ezt azért írtam le, mivel ugyebár említettem, hogy egy nőről van szó)... De legalább borotválná... xD
Aztán nekem az vált szokásommá, hogy leírom a beszólásokat. Íme néhány:
N. (lány): Kivakult a szemem!
M. (fiú): Ne tessééééék! (Ezt azért mondta, mert a feljebb említett tanár letörölte a táblát, mielőtt M. leírhatta volna az anyagot.)
Technika tanárnő: Mi tartja tulajdonképpen a járművet?
B. (fiú): A festék!
M.: Mérjük meg a G. térfogatát! (G. egy dagadt fiú osztálytársunk.)
MAI BESZÓLÁSOK:
Én: Úgy nézel ki, mint Zetsu!
N.: Nem is igaz! *Lehúzza a (zöld) pulcsiját, alatta zöld póló* (Erről azt kell tudni, hogy az Egy Akatsukis Életé-ből és a Narutó-ból egy emberke a Zetsu.)
Matek-fizika tanárnő: Cs. A. állj föl! (Feleltetni szándékozta Cs. A.-t.)
B.: Segítsek neki (felállni)?
Ilyenek az enyémek... xP xDD
Bocsi, hogy hosszú lett... :D
13,5/L
Osztály és iskolatásak: Va egy hisztis meg egy néma. Egy iskolatárs aki bunkó, és büdös, és mindig hülyeségeket kérdez. Meg van egy valszeg homokos.
Tanárok: Az idiótasági triumvirátus.
Az igazgatónő: Mindíg midenkit meggyanusít, kémkedik utánunk fbn, stb.
A szakmai igazgatónő: Ő csak bunkó.
Az igazgatóheyettes: A tesitanár, róla egy külön regényt tudok írni. Bunkó, és úgy beszél mindenkivel mint a szarral.
Osztály és iskolatásak: Va egy hisztis meg egy néma. Egy iskolatárs aki bunkó, és büdös, és mindig hülyeségeket kérdez. Meg van egy valszeg homokos.
Tanárok: Az idiótasági triumvirátus.
Az igazgatónő: Mindíg midenkit meggyanusít, kémkedik utánunk fbn, stb.
A szakmai igazgatónő: Ő csak bunkó.
Az igazgatóheyettes: A tesitanár, róla egy külön regényt tudok írni. Bunkó, és úgy beszél mindenkivel mint a szarral. Röviden ennyi.
Ó nekem is jó osztályom van:))
Az egyik tavaly leszedte az ajtót a másik a tanártól 1,5 méterrel beszól neki hogy Takarodjon a g*cibe :D meg vannak rajzórán volt 2 hónapja... rajtanárunknak (nő)jó a segge és egyik osz.társam mikor pont előtte "pucsított" a hülyéje meg fel akarta neki dugni csak viccből :D kb. ennyi
5.-es 3 napos osztálykirándulás:
Az egyik fiú bejött a lányházba és 2-en lefogták míg én és 3 bnőm ki sminkeltük de nagyon durván.Vörös rúzs egyik szeme kék másik fekete sminkel négereknek való alapozó és erre még egy kiló pirosító.Azután mikor elengedtük a fiúk kergetni kezdtek minket míg az a fiú megpróbálta lemosni a sminkjét.De ez nem sikerült.Azután ő is kergetett minket és véletlen beleszaladt az üvegajtóba és kórházba kellet mennie.És az egészben a legcikibb h mikor a korházba ment még mindig rajta volt a smink!!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!