Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál az osztálytársad volt pasijával? 16L
Persze :)
Egyik lány ismerősöm járt egy sráccal, szakítottak majd később a lány nővére összejött azzal a sráccal... Most született meg a második gyerekük :D Szóval, ha azt a lányt nem zavarja, akkor osztálytársadat, meg pláne :D
Igaz, ők 22 év körüliek már :)
Az egyik osztálytársam már lassan 1 éve együtt van az exemmel... Eleinte rosszul esett, de mivel már túl vagyok/voltam a srácon, örülök neki, hogy egymásra találtak és boldogok. :)
A lánnyal talán még többet beszélgetünk, bár ez a téma tabu, de engem nem zavar, ha mégis szóba jön. :)
Ugye ilyen helyzetben elkerülhetetlen, hogy valakitől vissza ne halld a szexuális életüket, de ez sem zavar. :D
A lány tőlem nem kérdezte meg, hogy hogy esne, de már éreztem, hogy össze fognak jönni... És aztán kiderült, hogy eleinte félt, hogy nekem rosszul fog nekem esni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!