Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tetszik el lánynak, miatta szakított az ő pasijával. Féltékeny vagyok rá. Szerintetek? Többi lent
>A barátom mondja h bízzak benne, és bízok is csak a lányban nem :(
Dejszen nem bízol benne, ha féltékenykedsz. Vagy méginkább magadban nem bízol. Ez így alapból gyász. De 1 évre nem lehet előre tervezni, ha a pasid elutazik, akkor nagyjából kampó a kapcsolatnak. Távkapcsolat nem működik, főleg ha az egyik fél hirtelen kiszabadul.
Nekem sincs nagy önbizalmam, és eddig egyetlen pasim volt, akiben meg tudtam volna bízni egy ilyen helyzetben, hiába szeretett a többi is. Kérdés, a tiéd olyan-e, mint az az egy :)
A saját tapasztalataimból kiindulva nekem ez halott ügynek tűnik. Nem csak amiatt a lány miatt, hanem azért is, mert a távkapcsolatokból eddig egy ismerősöm se jött ki jól :/
>ja nem költözik el, csak oda megy tanulni. hetente találkozunk azért :)
Ugyanarról beszélünk. Vége a kapcsolatnak, csak még nem látod. De majd te is rájössz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!