Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután a barátnőm szakított a pasijával, én attól maradhatok a barátja (a fiúnak) vagy természetes ilyenkor, hogy mi sem lehetünk azok? 17/l
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 17:50
1/7 Rendesfiú/19 válasza:
Barátok lehettek, de ne nagyon emlegesd a barátnőd előtt.....
Meg attól függ mennyire csúnya a szakítás.
2/7 anonim válasza:
Ki mondja meg hogy mi lehetsz, vagy sem?! Mások szóljanak bele kikkel barátkozz?! Ha ilyen elnyomott szegényes életet akarsz élni, hogy mindig mások véleményétől függj akkor csináld csak! Részvétem!
3/7 anonim válasza:
Azért mert ők szakítottak nem kell haragudnod a fiúra. Ha eddig is jóba voltatok legyetek továbbra is barátok.
18/L
4/7 Rendeslány válasza:
Szerintem is attól függ, hogy hogyan szakítottak, például ha csúnyán bánt el a lánnyal, akkor felejtős... De a CSAK barátságban nincs semmi rossz szerintem. :)
5/7 A kérdező kommentje:
barátságról lenne szó... de most megragadom az alkalmat és aztis megkérdezem..
Ilyen esetben ha járok vele akkor mi van? végülis ha fontosabb a pasi akkor az ugysem olyan jó barátság,nem ?
2011. jan. 10. 20:42
6/7 anonim válasza:
Barátság teljesen ok, abban nincs semmi rossz. De a barátnő exe tabu (legalábbis nekem az).
7/7 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy vagy vágyakozol akkor nincs tabu. Ha mégis a tabukat választod akkor szenvedj csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!