Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit szólnál ha az egyik...

Mit szólnál ha az egyik osztálytársad a macskádat metszőollóval dobálná?

Figyelt kérdés

Van egy fogyatékos osztálytársam és a macskámat megdobta metszőollóval. A macskának vérzett a lába, de elsőnek azt hittük hogy a feje, mert az orrához tartotta a mancsát. Mit mondanál ennek az idióta baromnak?

Ja és megkérdeztem, hogy mért utálja a macskákat és azt mondta hogy azért mert nyarvognak.

2011. máj. 3. 23:02
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
100%
Sztem az osztálytársad nagyon elburjánzott
2011. máj. 3. 23:05
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

először is megverném mert állatkínzó

másodszor is megverném mert az én macskámat bántotta

harmadszorra a metsző ollóval okoznék neki fájdalmat

negyedjére meg gondolnám, hogy életben hagyom-e (NEM VICCELEK!)

2011. máj. 3. 23:10
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Én szétverném a helyedben.
2011. máj. 3. 23:13
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
addig ütném amíg marad ép testrésze
2011. máj. 3. 23:15
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Elbeszélgetnék vele...

Az én kutyámat egyszer a szomszéd csúzlival + kövekkel lövöldözte. Azt hittem szétvet az ideg...

2011. máj. 3. 23:18
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám hogy mégegy ilyen húzás, és nagyon szarul jár, mert rendőrségi ógyet fogsz csinálni belőle. Erről a gyerek szüleit is tájékoztatnám. Hatásosabb ha mindezt a szüleid intézik.
2011. máj. 3. 23:21
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
addig ütném amíg mozog...egyszer a kisöcsém egyik haverja mondta a kutyámra,hogy "orrbavágom azt a rohadt dögöt" én meg teljesen véletlenül meghallottam...azóta nem mer 5 méternél közelebb jönni a kissrác.
2011. máj. 3. 23:22
 8/32 anonim ***** válasza:
20%
2. és utolsó: gondolkozzatok már, hogy mit írtok! A metszőollóval dobálózós srác sem komplett, de ti még rajta is túltesztek!
2011. máj. 3. 23:34
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
miért is?
2011. máj. 3. 23:42
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt a véleményt osztom, hogy igen is érezzen már az az idióta is fájdalmat.

Engem apum is arra nevelt, ha megütnek üssek vissza, ne hagyjam magam, mert rám fognak szállni. Lányok közül egyedül engem nem mertek a fiuk a hóba megfürdetni... :-D

Szal én a kérdező helyébe nem hagynám annyiba, és nem csak elbeszélgetnék vele, mert az ilyen magasról le..ja.

2011. máj. 3. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!