Darklord88 kérdése:
Ma a szomszéd kutyák felkergették a macskánkat a fára aztán valahogy sikerült visszajönnie?.De azóta furcsán viselkedik.Azelőtt bújt az emberhez, játszott szaladgált.Most viszont csak ül és nem is dorombol.Tejet adtam neki azt megitta kenőmájast is
Figyelt kérdés
nyalogatott és a kenyérrel labdázott is de csak ülve.A járása olyan tétova lett és lassú.Végignéztem tapogattam ,de semmit nem érzek rajta.Mi lehet vele vajon?dec. 25. 18:05
41/47 anonim válasza:
Sötét a kérdező rettenetesen és a nemrég érkezett védelmezője is.:)Kérdezőnk már magyarozik.:)
Istenem egy állatorvost nem tud kifizetni de itt jampizik.:)
42/47 anonim válasza:
42
Jah mert eszik a macska rendesen, csak stressz érte amit kell egy kis idő hogy feldolgozza, miért nem hívjuk a mentőket is, mi??
Orvoshoz vinnéd a GYEREKED annyival, hogy "hát, olyan kedvtelen, de amúgy semmi baja nincs eszik is rendesen, csak kedvtelen", nem, esetleg pszichológushoz, ha nem jön rendbe hamarosan. Pedig az még ingyenes is
44/47 kutyafule4 válasza:
"Amit megkíván azt eszi nálunk."
Rengeteg eszed van.
45/47 A kérdező kommentje:
Több ,mint neked szerintem :D
dec. 29. 00:43
46/47 anonim válasza:
Nézd, én megértem, hogy nem akarsz pénzt költeni egy hozzád szokott macskára. De azon a megjegyzéseden, hogy sok a retardált magyar, aki nem ivartalanít, hadd vonjam fel a szemöldököm úgy, hogy te mégiscsak tartod ezt az ivaros kandúrt (ha nőstény lenne, bezzeg adnál fogmazásgátlót neki.) Azt ugye tudod, mennyi kiscicát csinál egy ivaros kandúr? Attól még, hogy nem neked lesz odahordva, attól még máshol lesznek azok a kiscicák. És mivel te eteted, engeded a területen lenni az ivaros kandúrt, de ivartlaaníttatni, azt azért nem, a te felelősséged is. Nyugodtan elbeszélgethetsz majd a retardáltságról a környéken lakókkal, amikor a te macskád kölykeit nyírják ki (rosszabb esetben.)
47/47 A kérdező kommentje:
Természetesen ívartalanitatni fogom ,főleg azért hogy ne csavarogjon annyira ,ne érje semmi .De ha mindenki havonta szánna 100 ftot a tablettákra nem lenne ilyen probléma
dec. 30. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!