Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma a szomszéd kutyák felkerget...

Darklord88 kérdése:

Ma a szomszéd kutyák felkergették a macskánkat a fára aztán valahogy sikerült visszajönnie?.De azóta furcsán viselkedik.Azelőtt bújt az emberhez, játszott szaladgált.Most viszont csak ül és nem is dorombol.Tejet adtam neki azt megitta kenőmájast is

Figyelt kérdés
nyalogatott és a kenyérrel labdázott is de csak ülve.A járása olyan tétova lett és lassú.Végignéztem tapogattam ,de semmit nem érzek rajta.Mi lehet vele vajon?
dec. 25. 18:05
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Felesleges lett volna orvoshoz vinni mint látszik.Mint említettem itt előtte áll a táp mindig, sose éhes benn van amikor csak akar.Vajon egy menhelyen jobb 10 évet bezárva lenni ahol nem foglalkoznak vele ,lehet sose viszi el senki?A menhelyek sajnos ilyenek az országban...
dec. 27. 18:35
 32/47 A kérdező kommentje:
állatmenhely info '' Egy elsietett törvény és sok felelőtlen gazda miatt annyi az utcára dobott, befogadásra váró kutya, hogy helyzetünk mára tarthatatlanná vált; ellátásukat nem tudjuk miből finanszírozni'' akkor itt jobb sorsa lenne ugye?:D
dec. 27. 18:37
 33/47 A kérdező kommentje:
És ,mint említettem nem én akartam ,ő jött erővel, sok a retardált magyar aki nem képes legalább ívartalanítatni vagy fogamzásgátlót adni az állatának.
dec. 27. 18:39
 34/47 anonim ***** válasza:
Annál ami nálad van mindenképpen.
dec. 27. 19:12
 35/47 A kérdező kommentje:
Persze amikor kunyerálnak ételért a menhelyek akkor csak jobb lehet :D
dec. 27. 19:46
 36/47 anonim ***** válasza:
59%
Számítógépet fejleszteni van pénz, de az egyszeri ivartalanításra meg nincs. xD
dec. 27. 19:49
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

Kunyerálnak?Hülye felfogásod van.

Támogatást kérnek, hogy az álam feladatát ellássák, azért kérnek, mert minden támogatás nélkül végzik a dolgukat és sokszor erőn felül vállalnak hogy ne legyen szenvedő állat.

Neked tényleg nem való állat az biztos.

dec. 27. 19:49
 38/47 anonim ***** válasza:
0%
Nincs neki mert egy csöves akit a szülei tartanak el itt meg jampizik.
dec. 27. 19:51
 39/47 A kérdező kommentje:
Miért van szükségük támogatásra?Oh mert talán lölöék ellopnak mindent .Ez szomorú.Akkor oda menj dumálni ne annak pofázz aki valamit tesz az állatokért idióta...
dec. 27. 21:23
 40/47 anonim ***** válasza:
36%

lol a fotelharcos nyugdíjasok hogy bekeményítettek gyakorin az állatok jólétéért, ha ennyire oda vagytok magatokért, tegyetek valamit a valóságban is, ne a kérdezőt fikázzátok, aki befogadott egy állatot az utcáról, ételt, lakhelyet, és szeretetet adott neki.

Jobb lett volna annak a macskának ha éhen döglik vagy elcsapja az autó, ugye?

Amúgymeg falun annyi macskát tartanak így, nem is értem hogyha ennyire borzasztó, miért nem viszi el az összeset a sintér

Ja, mert nem az.

De remélem hogy az összes nagyszájú ember itt akik lecsóróznak mást, hogyha már ilyen jól állnak és telve vannak tettvággyal, holnap bemennek egy menhelyre és örökbe fogadnak egy cicust.

Ha ezt megteszik, mindent visszaszívok.

Köszi

dec. 27. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!