Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma a szomszéd kutyák felkerget...

Darklord88 kérdése:

Ma a szomszéd kutyák felkergették a macskánkat a fára aztán valahogy sikerült visszajönnie?.De azóta furcsán viselkedik.Azelőtt bújt az emberhez, játszott szaladgált.Most viszont csak ül és nem is dorombol.Tejet adtam neki azt megitta kenőmájast is

Figyelt kérdés
nyalogatott és a kenyérrel labdázott is de csak ülve.A járása olyan tétova lett és lassú.Végignéztem tapogattam ,de semmit nem érzek rajta.Mi lehet vele vajon?
dec. 25. 18:05
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk egy állatorvos biztosan tudna segíteni……

Gondolom ahhoz lusta vagy hogy elvidd vagy kihívd.

És még te nevezed magad gazdának….

Egy gazda elviszi az állatát orvoshoz ha baj van, te meg itt kérdezősködsz ez szánalmas.

dec. 25. 22:49
 12/47 A kérdező kommentje:
Nem lusta vagyok ,hanem csóró hozzá te meg egy agyatlan aki látatlanba általánosít... Jah és azzal ne gyere akkor minek nekem állat.Nekem nem kellett volna, ő járt ide enni az udvarra mivel mi a maradékot nem a kukába dobjuk ,mint sok barom -hanem az udvarra kiteszük és mindig megeszi vagy süni vagy a verebek vagy az idejáró szomszéd macskák- aztán erővel be akart jönni azóta itt van.Gondolom jobb mintha kinn fagyott volna meg....
dec. 25. 23:13
 13/47 A kérdező kommentje:
10-es aludt van 2 órát és most elkezdett dorombolni és követett egy kicsit ,mint szokott.De a járása továbbra is elég kimért,lassú inkább.Teszem hozzá egy 1 év körűli aktív cica szokott lenni.
dec. 25. 23:15
 14/47 anonim ***** válasza:
59%
Jönnek majd a kiscicák is?
dec. 25. 23:21
 15/47 anonim ***** válasza:
43%

"mivel mi a maradékot nem a kukába dobjuk ,mint sok barom"

Mondjuk a legtöbb ételmaradék káros az állatoknak, van, ami kifejezetten mérgező. A "sok barom" bezzeg nem mérgezi az állatokat a konyhai hulladékkal :D

dec. 25. 23:45
 16/47 anonim ***** válasza:
13%

15

"káros az állatoknak"

Te még mégis itt írogatsz, akkor csak nem ölt meg

dec. 26. 00:07
 17/47 A kérdező kommentje:
14-es nem jönnek természetesen.kandúr és ha nöstény lenne akkor is kapna fogamzásgátló tablettát az filléres dolog....
dec. 26. 01:29
 18/47 A kérdező kommentje:
15-ös ja jobb kukába dobni miközben melletted éheznek az állatok... miben káros ugyan?
dec. 26. 01:31
 19/47 anonim ***** válasza:
41%
Néha azt hinném, hogy nem lehet már lejjebb, de mégis.
dec. 26. 09:27
 20/47 anonim ***** válasza:
56%
Attól hogy megsértődsz azon, hohy azt mondják vidd orvoshoz még mindig ez volt itt a leghasznosabb válasz. De tudod mit, ha csóró vagy akkor ne tarts állatot mert amikor befogadsz egy élőlényt onnantól felelős vagy érte. Lehet duzzogni kérdező de attól még éppen kínzol egy állatot, mert valószínűleg baja van és nem viszed orvoshoz. Szégyen az ilyen ember.
dec. 26. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!