Ma a szomszéd kutyák felkergették a macskánkat a fára aztán valahogy sikerült visszajönnie?.De azóta furcsán viselkedik.Azelőtt bújt az emberhez, játszott szaladgált.Most viszont csak ül és nem is dorombol.Tejet adtam neki azt megitta kenőmájast is
3as
Te meg valami városi barom lehetsz, sztem nem szükséges bővebben kifejteni miért:DD
Az alapján, hogy mivel eteted a macskát meg kijárós is, tehát mindenfére éri meg betegséget is elkaphat, kb bármi baja lehet.
Egyébként simán okozhatja ezt a stressz. Az, hogy nem dorombol, nem tünet. Nyilván megviselte az eset.
Nyilván a stressz, neked se esne jól, ha egy baltás gyilkos kergetne fel a fára. Bocs a hasonlatért, csak szerettem volna éreztetni, mit élhetett át a macska, mennyire félhetett.
Tejet azért nem szerencsés adni nekik, mert a macskák laktózérzékenyek. Van négy benti, tudom, miről beszélek :D
Holnap még úgyse lesz orvos, de ha továbbra is furán viselkedik, azért vidd el, ártani nem fogsz vele. Bár a leírtak alapján nem lett semmi sérülése, ha esetleg a kutya megkapta valahol, annak meg látszódnia kellene. A járása azért lehet tétova és lassú, mert egyelőre nem érzi teljes biztonságban magát. Én erre tippelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!