Darklord88 kérdése:
Ma a szomszéd kutyák felkergették a macskánkat a fára aztán valahogy sikerült visszajönnie?.De azóta furcsán viselkedik.Azelőtt bújt az emberhez, játszott szaladgált.Most viszont csak ül és nem is dorombol.Tejet adtam neki azt megitta kenőmájast is
Figyelt kérdés
nyalogatott és a kenyérrel labdázott is de csak ülve.A járása olyan tétova lett és lassú.Végignéztem tapogattam ,de semmit nem érzek rajta.Mi lehet vele vajon?dec. 25. 18:05
21/47 A kérdező kommentje:
Értem szóval akkor jobb lett volna ,ha nem fogadom be hagy éhezzen ,fagyoskodjon? Szerintem a te felfogásod szégyen....
dec. 26. 13:00
22/47 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta rendbejött...
dec. 26. 13:02
24/47 anonim válasza:
Attól, hogy mosdatod magad még rossz gazda vagy.Egy állatot orvoshoz kell vinni ha baj van ha nincs pénzed tartsál hangyát.
25/47 A kérdező kommentje:
Én a befogadó vagyok nem a gazdája....Szerintem ,ha mindenki annyit tenne az állatokért ,mint én nem ilyen ország lenne...
dec. 26. 18:11
26/47 anonim válasza:
Ha csóró vagy, nem kell állatot tartani - ennyi a nagy helyzet. Ehhez diploma szükséges???
27/47 A kérdező kommentje:
Egyértelmű .Te mit csináltál volna akkor vele?Kint hagyod megfagyni?
dec. 27. 15:18
28/47 anonim válasza:
Nem. Keresek egy szervezetet aki vállalja, hogy befogadja aki költ a gyógyszerezésre ivartalanításra stb stb. Ne legyél már elszállva magadtól mert odadobsz neki néha enni meg egyszer kétszer megsimogatod, amikor meg kellene pénzhiány miatt nem viszed orvoshoz. Szánalmas magyarázkodásod idegesítő nagyon.
29/47 A kérdező kommentje:
Aha mondj egy ilyen szervezetet jnsz megyében!
dec. 27. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!