Miért van az, hogy én, aki él-hal az állatokért, az elmúlt 2 évben elveszítettem egy nyulat, egy kutyát és négy cicát? (az utolsó cicát szerdán veszítettem el, és csütörtök reggel tudtam meg, hogy ő már az örök játszótéren van)
Figyelt kérdés
(Még 2 éves sem volt szegény, tavaly márciusban fogadtuk őt be, nem sokkal a másik cica elvesztése után, ő sajnos 4 hónapos sem volt) Aki pedig szenvedteti az állatot, akinek csak nyűg az állat, azzal nem fordul elő az ilyen. Miért? Miért csak velem van ez? Tényleg, nekem a cicák voltak az életeim, és őket az elmúlt 2 évben vesztettem el. Annyira nehéz feldolgozni. Nem tudok semmilyen cicával kapcsolatos dolgot nézni, mert azonnal elsírom magam. Míg ezeket a sorokat írom, potyognak a könnyeim. Mire nagy nehezen, túl teszem magam rajtuk, (1-1,5 év) akkor jön az újabb tragédia. Már csak egy cicám van, őt már nem szeretném elveszíteni. Pedig sajnos, a 13 éves kutyámnak sincsen sok. Vele nőttem fel. Ha őt is elveszítem, abba bele is halok. Tudom, hogy valakinek ez gáz meg minden, de akinek volt/van benne része, az tudja, hogy ez mennyire is fáj. És én nem szeretém sajnáltatni magam, vagy panaszkodni, csak szimplán kiírni magamból az érzéseket. Talán, idővel könyebb lesz. De nem hiszem. Napról napra egyre jobban fáj... 🕊🖤😭2021. szept. 11. 22:54
31/47 anonim válasza:
Miből gondoljátok, hogy nincs kerítés? Mindenünk meg volt. Minőségi táp, állatorvos, féregtelenítés, ivartalanitás, felhely, minden ami kell. Sőt, még több is. Sajnálom, hogy ennyi rossz indulat van bennetek. Akárhányszor visszajövök ide, mindig elfog a sírás.
32/47 anonim válasza:
31 voltam, a kérdező szomszédja...
33/47 anonim válasza:
Na ja,a kérdező szomszéd fiókja.Ne védd be a saját segged,az sose ment ki semmi alól.Aki nem ért veled egyet az a kamu fiók támogatása ellenére se fog egyet érteni.
Akkor se ha anyád nevében véded be magad..
34/47 anonim válasza:
Nem azt gondoljuk hogy nincs kerítés. Hanem, hogy nincs macskabiztos kerítés.
35/47 anonim válasza:
#31-32 Persze, és csak úgy ráismertél a szomszédodra. 🙂Tudjuk, hogy te vagy a kérdező, nem kell védeni magad. Túl átlátszó, még értékelésed sincs, annyira friss a regisztrációd...
36/47 A kérdező kommentje:
34, macska mindehol átmászik, kimászik. De zárjuk le ezt a témát kérlek.
2021. szept. 13. 07:06
37/47 anonim válasza:
Érdekes nekem 2 macskám is van egyik sem mászott ki még soha a lakásból.
Pedig van kert is,szellőztetek is..Az egyik 12 éves a másik 8.
38/47 A kérdező kommentje:
37, de ez meg kiment, egereszett...
2021. szept. 13. 17:54
39/47 anonim válasza:
Mert balf*sz vagy és kiengedted.Hogyne lenne már a te hibád ha kimegy a macska,te adtál neki rá lehetőséget.Jó kis mérgezett egereket had szedje csak össze a környékről..:D
40/47 anonim válasza:
Es a kerdezo meg mindig nem erti...na ez a durva.
Na meg persze az is, hogy meg hanyan vannak igy rajta kivul :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!