Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kedvenc cicám elkóborólt...

A kedvenc cicám elkóborólt pár napja olyan múlt hét csütörtök vagy péntek óta nem volt itthon. Ma reggel jött haza. A szeme nagyon be volt ragadva és a fenekénél valami kemény van rászáradva. Mi lehet az és hogy tudnám eltávolítani?

Figyelt kérdés
Idős lány macskáról beszélek, azelött nem mászkált sehova se. Nem tudom mi lelte.

2012. máj. 29. 14:43
 1/6 Marczi ***** válasza:
66%

És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belőle.

Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.

2012. máj. 29. 15:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg van a szeme. Kitörülgettem szépen nedves zsepivel.A fenekénél meg nemtudom mi van ott .. azért nem nyúltam még hozzá.
2012. máj. 29. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem széklet van a fenekére ragadva, akkor AZONNAL orvos, mert lehet, hogy a végbele lóg ki.
2012. máj. 29. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már eltűnt és nem jött haza,meghalt szegény :'(
2012. aug. 13. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok akkor az végbél volt! Nem hiszem el miért nem vitted el állatorvoshoz?? És honnan tudod hogy meghalt??
2014. jún. 1. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Már 4 éve lassan ennek. Onnan tudom,hogy meghalt szegény mert nem tért haza. :(
2016. márc. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!