Van aki fiamnak szólítja a macskáját (egyéb kedvenc állatát)?
Az én "fiam" sajnos eltűnt :( De van most itt két kismacska, egy fiú és egy lány, a fiú neve Clark, a lányé Mirr (volt egy harmadik lánytestvérük, aki pont úgy nézett ki, mint Mirr, ő volt Murr, de elpusztult sajnos). Van egy ivartalanított 1 éves nagylány is (a kicsik is lesznek majd, csak még kicsik hozzá), ő az én kislányom :)
Párom kedvence a kis kandúrka, aranyos, de egy buta kis félős paracica, folyton kuporog, dorombol, mindentől megijed, és beszél maga elé... kis butus. A kislány még csak most szelídülget meg, nagyon udvarol mostanában, jön a hideg :) A nagylány pedig az én kedvencem. Ha rosszat csinál, akkor párom lánya, ha aranyos, akkor az enyém :)
Van egy 10 éves kutyám is, de őt nem hívom fiamnak, rá valahogy nem illik.
Köszi a válaszokat!
Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok hülye...
Itthon már többször rám szóltak, hogy ne szólítsam kisfiamnak a macskát, mert hülyének fognak nézni.De már annyira rászoktam.Van egy nagylányom, persze, őt imádom legjobban.De aztán jött ez a kis cica és sokszor tényleg úgy viselkedik, mint egy gyerek, szinte emberszámba veszem, picit olyan, mintha most már lenne egy kisfiam is, csak négylábú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!