Van aki fiamnak szólítja a macskáját (egyéb kedvenc állatát)?
Én szoktam így becézni, pl. ha etetem (azt szoktam mondani, hogy "na gyere fiam!", hoha lány:D)
Elég bőséges a repertoárom, pl. picúrom, kicsi szivem, vagy a még borzasztóbb: anya kicsi szive csücske xD De csak akkor szoktam, ha rám tör a gügyöghetnék. Egyébként tisztában vagyok vele, hogy ő egy jószág, de nagyon aranyos,kis hülye még (1 éves) és szerintem ez váltja ki belőlem ezt a szar szokást :D
Én nem szólítom így őket. Egyiket szoktak kislánynak hívni. De nem hívom lányomnak, mert amúgy a mamája is az én cicám. De őket családnak tekintem, noha már rég nem azok, hiszen anyuka szétveri a kicsiket már :)De most pl belógott az egyik kicsi és megette a nagy kajáját. És megkérdeztem tőle: megetted anya májkrémét? finom volt? :)) Ez csak ilyen gügyögés, de nem tekintek rájuk úgy, mintha gyerekeim lennének. Bár néha nevelem őket, mint egy gyereket. Mondjuk hozzátenném, hogy én még nem vagyok anyuka, és nem értek a gyerekekhez (még), de amióta cicáim vannak és gügyögök hozzájuk már jobban elszórakozok egy kisbabával. Régen meg rájuk se néztem, ha a közelemben volt egy.
23
én állandóan gyünyörgök a cicáimmal, a nevük ezer becézésével. a férjem már azt monda, hogy én macskául beszélek, csak nem nyávogva.
nálunk meg az a helyzet, hogy, ha az ő lábához dörgölődzködik valamelyik, akkor azt mondja, menj anyádhoz,
majd ad enni:)) mikor készítem a kajájukat, az egyik mindig fölugrik az asztalra, és onnan követi toporogva és miákolva, hogy mit csinálok. na ekkor én szoktam mondani,
mmmmenj le gyorsan az asztalról, mert jön apád és seggberúg:))
Az ember ember,az állat állat???
Én nem így érzem,ebbe kár belemenni,de
Én Macinak hivom,de ugy bánok vele,mint más az egyetlen édes gyerekével.Maci átólel turbékol,csokolgat(ja egy kandur cica) én meg kérdem tőle:Te vagy az én kis Macim?és látnotok kellene a reakcioit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!