A cicám előző hét csütörtökön lett ivartalanìtva baja lehet?
Figyelt kérdés
A cicám ma alig evett és tegnap is alig-alig, az orra nem nedves és rosszul néz ki, a hasa nem piros viszont kemény, amikor ivartalanították találtak a méhében egy vízzel teli cisztát, azt mondták nem kell csinálni vele semmit viszont most aggódok, hogy megint kemény a hasa. Holnap viszem vissza az orvoshoz. Nagyon kellene aggódnom?2019. aug. 25. 15:44
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ma takarítottam utána, a hasa meg így néz ki [link]
2019. aug. 25. 16:02
3/9 anonim válasza:
Teljesen szép. A varrat körüli bőr természetes, ha még kemény. Ha baja lenne, akkor be lenne pirosodva. Bágyadt is a cica? Vagy játszik?
4/9 A kérdező kommentje:
Eléggé bágyatt, nem igazán játékos amúgysem, de most csak ül a sarokban, ha odamegyek hozzá beleül az ölembe és dorombol.
2019. aug. 25. 16:09
5/9 A kérdező kommentje:
Bágyadt* bocsánat elírtam.
2019. aug. 25. 16:10
6/9 A kérdező kommentje:
Meg ami nem latszik a kepen, olyan mintha egy duzzanat lenne a sebenel.
2019. aug. 25. 16:55
7/9 anonim válasza:
A duzzanat normális, de nekem kicsit úgy tűnik, mintha kiszedegette volna a varrat egy részét. Van rajta gallér?
8/9 A kérdező kommentje:
Van rajta gallér, a varratot meg már kiszedték belőle ezen a pénteken.
2019. aug. 25. 19:19
9/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére a sebhez nem tud hozzányúlni akármennyire is próbálkozik, bár ennek ellenére leállítom, ha megpróbálja nyalogatni.
2019. aug. 25. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!