Mivel hízlaljam meg kicsit a macskát?
A macskám nem igazán szeret enni, emiatt sovány, pedig mindig van előtte kaja. Szokott enni, de egyszerre nagyon keveset. Nem beteg meg semmi ilyesmi, csak én úgy érzem hogy sovány. Érzem a gerincét, a hasa is "be van esve". 2 éves cica, 1,5 éves kora óta ilyen.
Mivel lehetne kicsit meghízlalni? (hogy ne legyen túlsúlyos, de azért ennyire csontos sem)
Fontos lenne elvinni állatorvoshoz, mert ha étvágytalan, és nagyon sovány akkor az állat férges is lehet. Ha csak ilyen a természete ( nem gondolnám )
akkor magas hústartalmú konzerves kaját, vagy boltban vehetsz párizsit.
Kap féreghajtót, és a székletében sincs semmi, ezért szerintem 100% hogy nem ferges. Tejet nem kap.
Voltunk már dokinál, azért is írtam hogy nincs semmilyen betegsége.
Most jelenleg a Tesco saját márkás macskatápját kapja, és legtöbbször pennyi-s cicakonzervert vagy whiskas alutasakos kaját kap.
Tudtok ajánlani jó tápot vagy konzervet?
Az a baj az olyan olcsó, rossz minőségű eledelekkel amiket leírtál, hogy minőségi éhezést okoz. Azaz a macska ehet belőle bármennyit, attól még nem kap meg mindent, amire szüksége van.
A legfontosabb a hústartalom, mindig azt nézd meg először, amikor macskaeledelt veszel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!