Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mivel hízlaljam meg kicsit a...

Mivel hízlaljam meg kicsit a macskát?

Figyelt kérdés

A macskám nem igazán szeret enni, emiatt sovány, pedig mindig van előtte kaja. Szokott enni, de egyszerre nagyon keveset. Nem beteg meg semmi ilyesmi, csak én úgy érzem hogy sovány. Érzem a gerincét, a hasa is "be van esve". 2 éves cica, 1,5 éves kora óta ilyen.

Mivel lehetne kicsit meghízlalni? (hogy ne legyen túlsúlyos, de azért ennyire csontos sem)

2021. júl. 15. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Az Arcana és az Orijen a legjobb, illetve a Fressnapf saját márkája is elég jó.

Ja, még arra is figyelj, hogy ne legyen benne gabona. A macskának teljesen felesleges, átmegy a szervezetén, de sok olcsó tápban nagy mennyiségben van (ezzel pótolják a húsmennyiséget)

2021. júl. 15. 15:18
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Az orvos mondta, hogy vékony?

Az én lány cicám is vékonynak tűnik, és többször rákérdeztem az orvosnál, hogy ez rendben van-e (falun nőttem fel, ott minden macska jó húsban van, esetenként kövér, az enyém benti cica), és mindig azt mondta, hogy tökéletes a súlya. Bár az enyémnek nincs kint a gerince meg ilyesmi, szimplán ha ránézel, vékony, pedig én is magas hústartalmú táppal etetem.

2021. júl. 15. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk Brit Premiumot esznek (egész pontosan ezt: [link] ), mindegyikük szereti, és még kicsit pocakosabbak is mint szükséges lenne. Ez a premium tápkból még az olcsóbbik kategória. Egy próbát megérhet nálatok is.

A Britnek van alutasakos és konzerves kajája is, azt is ajánlom figyelmetekbe.

Anyukám kinti macskája is mindig sovány, ott is a tescos, pennys meg egyéb ilyen ipari hulladék a kaja, meg is látszik a cicán sajnos, de ő vadászik is, szóval azért húst is eszik.

2021. júl. 15. 15:35
 14/16 A kérdező kommentje:
#10 Van fressnapf közvetlenül a Tesco mellett, úgyhogy köszönöm az ötletet, kiprobalom mindkettőt
2021. júl. 15. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14#

ARcanát nem fogsz kapni Fressiben, mert nem az a neve.

Acanát keress ;)

2021. júl. 15. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Fene, fel se tűnt hogy elírtam :D
2021. júl. 15. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!