Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért harap és karmol a...

Miért harap és karmol a macskám ok nélkül?

Figyelt kérdés

Biztos van erre magyarázat, hogy ilyenkor triggereli valami vagy csak én nem értem a testbeszédét, szeretném megérteni miről van szó.

Akkor csinálja, mikor a kanapén vagy az ágyban vagyok, tvt nézek vagy telefonozok, szóval nem is foglalkozok vele. Odajön és az ölembe gömbölyödik. Nagyon cuki, de ha ilyenkor simogatom 1-2 perc múlva megharap és karmol és elmegy. Nem értem mert ő jön oda hozzám, ő keresi ilyenkor a társaságomat, nem az van hogy én kapom fel és rakom az ölembe. Ha simogatom, a fejével belebújik a kezembe és odadörgöli szóval számomra azt jelzi hogy szeretné hogy simogassam. Ha nem kezdem el simogatni, akkor magától bújik a kezemhez és dörgölőzik a lábbamhoz. És igen, olyankor is elege lesz belőlem és odakap ha nem is érek hozzá. Számomra ez tök érthetetlen. Olyan kis lökött szerencsétlen 😅

De amúgy szeret, este alvásnál odabújik hozzám és nincs ilyen probléma. Alapvetően nem szeret kézben lenni meg napközben a simogatást is csak ritkán szereti, de este lefekvésnél bármennyi ideig simogathatom. Kicsit magánakvaló

ma 12:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát mert miért ne?
ma 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!