Miért harap ok nélkül a macska?
A macska szeretetből szokott finoman harapdálni. Nem tudok rá pontos magyarázatot, de ez a szeretet jele és akkor csinálják, ha boldogok és jól érzik magukat. Az én cicám dorombolás közepette szokott harapdálni. Ez nem fájdalmas harapás. Nagyon könnyen megkülönböztethető attól, ha mérgében harap :)
Más cicáknál is tapasztaltam. Egy ismerősöm macskáját szoktam néha etetni és ő csak akkor áll neki a falatozásnak, ha előtte körbedorombolt és megharapdált mintegy köszönet képpen.
Már egy hónapja nálunk van, itt lakik teljesen. :)
Viszont a harapás nem múlik. :(
Egyre ritkább egyébként, de lehet csak azért mert kezdjük kiismerni egymást. Viszont egyik nap álltam a nappali közepén ő pedig kb 1,5 méterre tőlem mikor hirtelen odaugrott és rákapott a lábamra aztán pedig kiszaladt. Ezekkel nem tudok mit kezdeni. Nem hinném, hogy ez a szeretet harapdálás mert mindig csak egyet harap. Nem fájdalmas csak hirtelen jön és ijesztő így pedig nehéz bízni benne :( Olyan mintha játsszani akarna vagy üzenni valamit inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!