A macska megismer, ha nincs rajtam a szemüvegem, illetve felső nélkül vagyok?
Ha szemüveg és felső nélkül is az általa megszokott viselkedést és mozdulatokat csinálod, akkor nagy valószínűséggel meg fog ismerni.
De például a háztól 500 méterre a mezőn akár még a saját macskád sem ismerhet meg még szemüvegben és felsőben sem. Mert a szokásostól eltérő környezetben találkoztatok.
Ha hallotta már a hangod és felső nélkül is mondasz neki valamit, akkor biztosan megismeri.
Egy barátnőm nem volt már nálunk 1-2 hónapja,s a ház előtt összetalálkozott a macskámmal. Az először megijedt, majd mikor a bnőm szólt hozzá, rögtön bújt, dorombolt. Néha még tőlem is megijed, ha nem a házban találkozunk. De ha meghallja a hangom, rögtön tudja, ki vagyok.
De az is lehet, hogy az én cicám kicsit gyagya s más macskák szagról is felismernek bárkit.
Nem tudom, valahol olvastam, hogy nagyon jó a szemük, sötétben is látnak, meg ilyenek...
Irónia, mielőtt valaki leolt, hát nem egészen értem a kérdést, az a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!