Mit tegyek, ha a szomszéd megfenyegetett, hogy elpusztítja a macskáimat?
Figyelt kérdés
Konkrétan szólt, hogy csináljak valamit a macskáimmal, mert odapiszkítanak a teraszára. Mondtam, hogy mit tudnék tenni? Erre mondta, ha nem leszek képes erre, akkor megoldja ő, de nem fog tetszeni nekem.2021. ápr. 29. 15:59
41/104 anonim válasza:
Nagymamám még csak nem is vidéken, hanem a 16kerben lakik, és ott is minden macska szabadon járkál. Én sem értem, ezek a válaszolók milyen helyen élnek.
42/104 anonim válasza:
Az állataid érdeke is lenne a benti tartás. Ne a szomszédaid, az állataid miatt! Így biztos nem esnek áldozatul autónak, busznak, vonatnak, kutyának, másik macskának, betegségeknek, őrült embereknek, stb. Nem a haptákba vágásról van szó...
43/104 anonim válasza:
Figyi, amikor anyám kicsi volt, akkor volt kutyájuk. A nagyszüleim nem tartották fontosnak, hogy a telken belül tartsák a kutyát, akkor még nem is volt ilyen jogszabály sem, hagyták, hogy szomszédoljon. Tudod, mi lett a vége? A szomszéd, akihez rendszeresen átmászkált a kutya, megmérgezte.
Most már jogszabály is van, a macskáid érdeke, a te érdeked is, hogy vigyázz rájuk. Nem kell, hogy a szomszéd bántsa őket, megtámadja őket egy önsétáltató kutya, elüti őket egy autó, elkapnak egy mérget evett patkányt, egeret...
44/104 anonim válasza:
Olyan helyen #44-es, ahol felelősek az állattartók... Ha nem ismered a törvényt edukáld magad, nem mi, hanem te jössz putris helyről!
45/104 anonim válasza:
Nem földrajzi, hanem mentális értelemben... Másnak sikerül felfognia, hogy az állattartás kötelességekkel jár!
46/104 anonim válasza:
Benézted, vidéken nőttem fel kisvárosban. Te vetted magadra a vidékizést, én a putrisságot mint mentalitást említettem.
47/104 anonim válasza:
Akkor félreértettem. Bocsi. Csak sok pesti lenézi a vidékieket🙄
48/104 anonim válasza:
Jó nagy tapló vagy te is kérdező... Itt segítenek neked egy csomóan, erre így nyilvánulsz meg. Ugyanolyan botrányos vagy, mint a szomszéd, semmivel sem különb! Megérdemlitek egymást, csak a macskáidat sajnálom, nem érdemled meg őket!
49/104 anonim válasza:
#53 Semmi baj, megesik az ilyen. Vidéken is vannak állataikra vigyázó emberek, akikről példát lehetne venni. :)
50/104 anonim válasza:
Vidéken élek, itt sok macska autó áldozatává válik, mert kirohannak elé, mert minek az hogy vigyázzon a gazdája a macskára. Ha más is megtudja azt tenni, hogy bentinek neveli akkor te is. Mellesleg a megnyilvánulásaid katasztrófa. Nem gondoltad azt, hogy a szomszéd mérgében mondta ezt mert mindig takarítja a szart a macskáid után?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!