Mit tegyek, ha a szomszéd megfenyegetett, hogy elpusztítja a macskáimat?
Figyelt kérdés
Konkrétan szólt, hogy csináljak valamit a macskáimmal, mert odapiszkítanak a teraszára. Mondtam, hogy mit tudnék tenni? Erre mondta, ha nem leszek képes erre, akkor megoldja ő, de nem fog tetszeni nekem.2021. ápr. 29. 15:59
21/104 anonim válasza:
A szomszéd helyébe nem szóltam volna...egyszer csak arra lennél figyelmes, hogy a macskáidat biztosan elütötte az autó... 😁
22/104 anonim válasza:
Azt hogy mi az életszerű, nem szabad ide keverni. Az sem mindig életszerű hogy bizonyos útszakaszokon 50-el kell menni, ettől függetlenül ha 63-nál lefényképeznek, akkor kapsz egy csekket. Tök mindegy, hogy ott mindenki többel szokott menni. Tök mindegy, hogy szerinted lehet ott többel is menni. A szabály az szabály, mindenkinek a saját döntése hogy a szabályok betartását saját magára nézve kötelezőnek érzi-e, de felelősségre vonás vagy jogvita esetén nem fog számítani hogy mi volt az egyén szabály be nem tartása mögötti érvelése.
23/104 anonim válasza:
Hagyjad már.. írogat itt a sok lakótelepi vagy valami flancos lakóparkban élő széplélek, életükben egy napot nem voltak rendes vidéken, oszt itt osztják az észt a "szabályokról".. bírom az ilyet.
24/104 anonim válasza:
#21:
Az a probléma, hogy az ilyen visszamaradott falusi gyökerek, mint amilyenek ti vagytok, ti picsogtok leginkább azon, hogy a drága állatka egyszer soha többet nem jön haza, vagy átmegy rajta egy személygépjármű. Pedig ti álltok így hozzá, hogy "hát a macska erre-arra jár, ez így van jól". Nem, nincs jól, csak ti fogyóeszközként tekintetek a macskákra, mert megragadtatok valahol a XIX. században a felelősségteljes állattartás területén.
25/104 anonim válasza:
#21 Igen, látjuk, hogy marhára nem érted, mi ezzel a probléma. Nagykálló is ezek szerint egy felelőtlen állattartókkal ellepett putri település...
#22 Sose legyen gyereked.
26/104 anonim válasza:
A kutyákat is kötelező pórázon sétáltatni a legtöbb helyen, én betartom attól függetlenül, hogy mennyien nem tartják be.
27/104 anonim válasza:
Ő legalább felelős állattartó, nem tanulatlan pocsék gazda.
28/104 anonim válasza:
29, szerintem nem "pöccent be" senki. Nem a "vérszegény városiak" házikedvencei hullanak halomra... Tényleg jó lenne, ha legalább fogalom szinten megismernétek mi a felelős állattartás.
29/104 anonim válasza:
Felelős állattartás... Ez a típus a tabisboron kívül nem sok mindenre tud gondolni.
30/104 A kérdező kommentje:
Ivartalanított szelíd macskák. Vidéken lakunk és itt nem életszerű, hogy több méter magas kerítéssel körbekerítünk, azonkívül a másik szomszéd nem is engedné, hogy a szuper kerítését elrontsam. Emellett több százezer forint lenne, amit én nem tudok most előhalászni. De, hát itt sok olyan válasz is van, amiből az derül ki, hogy a szomszédnak bizony joga van kinyírni a macskákat. Gratulálok azoknak a tahóknak, akik így gondolják. Remélem a sors cudarul megcibálja őket.
2021. ápr. 29. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!