Az ellen jogilag mit lehet tenni, ha a szomszéd megfenyegetett, ha a macskám megint odacsinál a kertjébe, mérget tesz ki?
Mondjuk jogilag koteles vagy a kerteden belul tartani a macskat. Nem szep dolog ez a szomszedtol, de gondolom szolt mar ezert szepen, te meg leszartad a kereset, hat most megfenyegetett, hatha hat. Lehet, hogy csak a szaja nagy, lehet, hogy nem, de nem kene megvarni, amig tenyleg megteszi (nem ertek ezzel a modszerrel egyet, de azt megertem, hogy elege van). En is eltem igy, egy regi szomszedom 6! macskaja jart at es szarta tele a kertet, kaparta ki a viragokat, hugyozta le az ajtot. Nekem is van macskam, benti, imadom oket, de ez baromira kellemetlen tud lenni.
Ha fontos neked a macskad, akkor vagy bent tartod, vagy csinalsz kifutot, macskabiztos keritest.
Az gondolom eszedbe se jutott, hogy a macskád otthon tartsd, mi? Nekem is elegem van abból, hogy más állata után nekem van károm.
2-szer fordult elő, hogy a patkány csapdába a macska belelépett, s elvitte az egészet.
Mikor 4-5 éves voltam egy jó darabig kúráltak valami féreghajtóval, mert a macska a homokozóba sz@rt...
A csűr földjére sz@rnak folyton, így sokszor a szénát/lisztet az állatok nem akarják megenni. (Mert érzik rajta a macskaszart)
Pár éve a szomszéd macskája az egyik csibénket szinte megölte.
S még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!