Mit tegyek, ha a szomszéd megfenyegetett, hogy elpusztítja a macskáimat?
Figyelt kérdés
Konkrétan szólt, hogy csináljak valamit a macskáimmal, mert odapiszkítanak a teraszára. Mondtam, hogy mit tudnék tenni? Erre mondta, ha nem leszek képes erre, akkor megoldja ő, de nem fog tetszeni nekem.2021. ápr. 29. 15:59
31/104 anonim válasza:
Tartsd bent a cicákat! A szomszédod attól valóban gázul nyilvánult meg, de tényleg köteles vagy őket a saját telkeden belül tartani!
32/104 A kérdező kommentje:
Itt minden második háznál van macska és senki sem épített macskabiztos kerítést. Van, amikor a hatodik háztól tőlünk átjön a kandúr és a mi teraszunkon eszik. Érdekes, a mi teraszunkra nem piszkít egyik se...
2021. ápr. 29. 17:24
33/104 anonim válasza:
Akkor tartsd bent a macskákat, amíg nem tudsz egy kültéri zárt kifutót biztosítani nekik.
34/104 anonim válasza:
Akkor készíts kicsi kereszteket, az olcsóbb lesz, főleg mert a macskákról sem kell majd gondoskodnod tovább. Egyébként a szomszéd azt és úgy tárol ahogy akar, ha "kintfelekt" egy pohár fagyállót a telkén és a macskád beleiszil üajd kipurcan, az csakis a te hibád lesz, mert hagytad kóborolni.
35/104 anonim válasza:
Csinálj macskabiztos kerítést, vagy tartsd őket bent.
Nem köteles eltűrni a SAJÁT TELKÉN a TE macskáidat.
Egy példa a tirpák agyadnak:
Ha pl ő malacot akar tartani a te kertedben, akkor engeded?
Nem tetszene mi? Rohadt érdekes 🤔
Örülj hogy egyáltalán szólt, rendes tőle
36/104 A kérdező kommentje:
De érdekes válaszolók vannak itt! A szomszéd nyíltan megfenyeget, hogy kinyírja a macskákat. Erre én vágjam haptákba magam, zárjam be az évek óta kinti macskákat és kerítsem körbe magam több méter kerítéssel! Már ne is haragudjatok, de ha az ostobaság fájna, ti ordítanátok, mint a sakál!
2021. ápr. 29. 17:30
37/104 anonim válasza:
Sajnos Kérdező, ilyenek az emberek. Utálják egymást , utálják az állatokat. Egy gyűlölettel teli világban élünk. Van ez így. Én a helyedben inkább bent tartanám a macskákat. Az enyémek is kint vannak de nem mászkálnak el, viszont fontos h megóvd az ilyen pszichopata beteg állatoktól a macskákat.
38/104 anonim válasza:
Te fogsz ordítani ha halva találod az állataidat :) mi szóltunk, te meg nem akarsz cselekedni.
39/104 anonim válasza:
Nagyon irritálóak a hozzád hasonló f4szkalapok
40/104 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek,hogy beszéljenek a szomszéddal és ha ez nem segít,akkor jelentsd fel fenyegetés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!