Mit tegyek, ha a szomszéd megfenyegetett, hogy elpusztítja a macskáimat?
Figyelt kérdés
Konkrétan szólt, hogy csináljak valamit a macskáimmal, mert odapiszkítanak a teraszára. Mondtam, hogy mit tudnék tenni? Erre mondta, ha nem leszek képes erre, akkor megoldja ő, de nem fog tetszeni nekem.2021. ápr. 29. 15:59
101/104 anonim válasza:
Most ti komolyan macskák miatt balhéztok? Ti se vagytok normálisak az biztos te se meg a szomszédod. Ide is átjön a szomszéd macskája húúú de nagy dolog néha mi adunk neki enni mondjuk az meg van nevelve , hogy ne szarjon össze vissza . Rossz szomszédság török átok . Hajrá
102/104 anonim válasza:
Nekem csak gyerekkoromban volt macskám, kinti, és minden macska a környéken szabadon járkált összevissza a kertekben. Amit nem értek, az az, hogy hogy piszkítanak össze a macskák egy teraszt, hiszen a természetükben van, hogy úgy végzik a dolgukat, hogy ásnak a földbe, aztán betemetik. Sose kellett ilyesmire tanítanom a cicáimat, maguktól csinálták.
103/104 anonim válasza:
Hogy zárja be? Egy macskának kilométeres a territoriuma.
104/104 anonim válasza:
103, Nagyon egyszerűen. Nem engedi kimenni a bejárati ajtón. Ugyanúgy, ahogy én is teszem, és még sokan mások.
Más háziállatokat sem engedünk kóborolni, pedig a "természetes igényük" meg lenne rá. A cicák miért lennének kivételek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!