Mit tegyek? Már nagyon elvagyok keseredve...
#9, első vagyok, én is rögtön azt írtam, hogy sintér (ők tudnak csapdázni, és befogni) azt is írtam, hogy "a mi városunkban összegyűjtik őket és elviszik a menhelyre." (ahol nyilván ivartalanítva lesznek)
erre le lettem pontozva.
Koronavírusos... Ezt most komolyan kérdezted? :D
Egyébként veszett állat esete is szakemberre tartozik, nem a laikusra, akinek fogalma sincs arról, mit kell kezdeni egy veszett állattal.
#12!
Nézzél utánna,állatra is fertőző.
pont te mondod,mezőgazdagságban vagyok és én vagyok laikus?
Am láttom értesz a állatokhoz.
"primitív"..
Akkor nem primitív hogy elütik,meg zsákba meg stb megölik úgy?
De tisztelembe tartom a véleményed,de egy vadmacskának nem lesz jobb ha szaporodik,és könnyü halál a legjobb.
Akkor nem primitív hogy elütik,meg zsákba meg stb megölik úgy? --> Ne haragudjál már, de miután kb. hatszor leírtam, hogy SZAKEMBERT keressen fel, te hol szedtél össze ilyen hülyeségeket? Bármi, ami nem ivartalanítás, hanem primitív gyilkolászás az nálam elítélendő, a XXI. században egyetlen mód létezik a nem kívánt szaporulattal szemben, az pedig az ivartalanítás. Honnan szedték elütést meg zsákolást?
De tisztelembe tartom a véleményed,de egy vadmacskának nem lesz jobb ha szaporodik --> Értő olvasás mennyire ment? A legnagyobb ellenzője vagyok a szabad szaporodásnak, olvashattad minimum hatszor, és ha akarnád, értenéd.
Nem az mondom hogy írtál olyat,de megtartom az a véleményem hogy az vadállatból soha se lesz házi kedvenc,és tiszteletben tartom hogy te védeni szeretnéd a állatokat,és rendben van.
De ez van,ha erőszakos mit tenni?
Hiába veszekedni amúgy meg,mert mindenfélnek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!