Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Már nagyon elvagyo...

Mit tegyek? Már nagyon elvagyok keseredve...

Figyelt kérdés
Apám egy értetlen alkoholoista...elkezdett etetni két kóbor macskát aminek az lett a vége,hogy már 11-en vannak,de akkor is eteti őket,pedig hiába könyörgünk neki anyámmal,hogy ne tegye...tőlem várja el,hogy fogdossam be őket,de nem az én dolgom lenne hanem az övé aki ideszoktatta őket.nem lehet vele értelmesen beszélni a macskák pedig nagyon vadak.ha sikerükl is megcsípnem egyet,kirúgja magát a kezemből.mit lehet ilyenkor tenni? állatvédők gondolom nem jönnek ide összefogdosni őket...már bűzlik a kert tőlük és rengeteg kárt csinálnak.tehetetlen vagyok...
2020. okt. 2. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#9, első vagyok, én is rögtön azt írtam, hogy sintér (ők tudnak csapdázni, és befogni) azt is írtam, hogy "a mi városunkban összegyűjtik őket és elviszik a menhelyre." (ahol nyilván ivartalanítva lesznek)

erre le lettem pontozva.

2020. okt. 7. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Koronavírusos... Ezt most komolyan kérdezted? :D

Egyébként veszett állat esete is szakemberre tartozik, nem a laikusra, akinek fogalma sincs arról, mit kell kezdeni egy veszett állattal.

2020. okt. 7. 13:35
 13/20 anonim válasza:

#12!

Nézzél utánna,állatra is fertőző.

2020. okt. 7. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor is szakember. Ne a laikus okoskodjon.
2020. okt. 7. 13:39
 15/20 anonim válasza:

pont te mondod,mezőgazdagságban vagyok és én vagyok laikus?

Am láttom értesz a állatokhoz.

2020. okt. 7. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:
A mezőgazdaság egy dolog, ettől függetlenül a macskákhoz messze nem biztos, hogy értesz. A túlszaporodás problémáját pedig ép ésszel az ember felfogja, ahogy azt is, hogy nem az a megoldás, hogy megölöm azt a szerencsétlen állatot. Az internet világában másodpercek alatt találni szervezetet, aki segít az csapdázásban és az ivartalanításban, felesleges és primitív önjelölt gyilkolászásba kezdeni...
2020. okt. 7. 13:49
 17/20 anonim válasza:

"primitív"..

Akkor nem primitív hogy elütik,meg zsákba meg stb megölik úgy?

De tisztelembe tartom a véleményed,de egy vadmacskának nem lesz jobb ha szaporodik,és könnyü halál a legjobb.

2020. okt. 7. 13:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor nem primitív hogy elütik,meg zsákba meg stb megölik úgy? --> Ne haragudjál már, de miután kb. hatszor leírtam, hogy SZAKEMBERT keressen fel, te hol szedtél össze ilyen hülyeségeket? Bármi, ami nem ivartalanítás, hanem primitív gyilkolászás az nálam elítélendő, a XXI. században egyetlen mód létezik a nem kívánt szaporulattal szemben, az pedig az ivartalanítás. Honnan szedték elütést meg zsákolást?

De tisztelembe tartom a véleményed,de egy vadmacskának nem lesz jobb ha szaporodik --> Értő olvasás mennyire ment? A legnagyobb ellenzője vagyok a szabad szaporodásnak, olvashattad minimum hatszor, és ha akarnád, értenéd.

2020. okt. 7. 14:16
 19/20 anonim ***** válasza:
*szedtél
2020. okt. 7. 14:16
 20/20 anonim válasza:

Nem az mondom hogy írtál olyat,de megtartom az a véleményem hogy az vadállatból soha se lesz házi kedvenc,és tiszteletben tartom hogy te védeni szeretnéd a állatokat,és rendben van.

De ez van,ha erőszakos mit tenni?

Hiába veszekedni amúgy meg,mert mindenfélnek igaza van.

2020. okt. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!