Nagyon elvagyok keseredve, mit tehetnék?
Mi a kérdésed? El kell utaznod, a kutyát meg nem viheted magaddal. Mondjuk gondolom az csak egy költői fordulat a részedről, hogy úgy szereted mintha a gyereked lenne, mert remélem a gyereked nem hagynád itthon.
Emlékezni fog rád, szeretni is fog, nagyon csalódott lesz, és érzelmileg valószínűleg kikészül.
Én is ebben a helyzetben vagyok. Készülök kimenni és egy ideig biztosan nem vihetem magammal a kutyámat.
Biztosan nehéz lesz mindkettőtöknek az elején, de a legtöbb kutya hamar alkalmazkodik és ha szeretetben lesz, gondoskodnak róla, nem lesz baja.
Gondolom nem jókedvedben mész ki, hanem a megélhetésed múlik rajta, szóval ez ne akadályozzon, mivel a kutya jó helyen lesz.
Vannak országok, amelyek több (akár 6) hónapnyi szigorú karantént követelnek meg a bevinni szándékozott kutyákra.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kutyák általában meglepően hamar alkalmazkodnak a karanténtelepbeli élethez, és ha a gazdájuk esetleg meglátogatja őket a zárlat ideje alatt -- éppen hogy akkor zavarodnak össze.
A kutya mindig a jelen pillanatban él, így nem ismeri a mi fogalmaink szerint azt, hogy hiányzik neki a gazdája. Ne magadból indulj ki... De azért meg fog ismerni, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!