Nagyon elvagyok keseredve, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
sajnos elkell utaznom fèl évre külföldre,de van egy 3éves kutyám akit nem tudok magammal vinni.nem sokára utazom és teljesen ki vagyok készülve,hogy itt kell hagynom a kiskutyamat! Nagyon ragaszkodik hozzám,néha már beteges,mert még a wc re is követ.Úgy szeretem,mintha a gyermekem lenne és nem tudom hogy vèszeli át ezt a fél évet nélkülem.Jó helyen jó embereknél lesz,de biztos nagyon hiányozni fog nekem.Nem tudom magammal vinni sehogyan!nem tud megnyugodni a lelkem,hogy itt hagyom,de nincs más választásom.Ti mit tennének? Emlékezni fog rám?szeretni fog ugyanúgy?Nem lesz csalódott?2014. jan. 5. 22:50
11/17 anonim válasza:
Te csak azt hiszed, hogy belepusztul, a sok "okos" barátod, meg adja a alád a lovat. nem lesz semmi baja, a kutyák nagyon hamar alkalmazkodnak az uj helyzethez.
12/17 anonim válasza:
A kutyának nem jó a túlzott ragaszkodás,amikor a gazda annyira magához köti,hogy folyton a seggébe lóg.Jó jelyen hagyva semmi baja nem lesz,megszokja és még jól is érzi majd magát.Ha ezt el tudod viselni,mármint,hogy egy kutya az imádott gazda hiányában nem lesz lelki roncs,neked is jobb lesz.Nem a gyereked bízod másra,amit gondolom nem is tennél meg,hanem négylábú narátod.
13/17 anonim válasza:
Az én kutyám 9 hónapot volt kölcsön, mert nem vihettem magammal (hajóra), az égvilágon semmilyen trauma nem érte, pedig még el is költözött arra az időre.
A kutyák pár nap alatt megszokják az új környezetet, az új családot vagy azt, hogy valaki már nincs ott, nem úgy gondolkoznak, hogy "jaaaj, elhagyott a gazdám, mostmár nem is eszek többé". A találkozáskor egyébként nem volt nagy örömtánc, inkább másnap reggel, mikor már otthon voltunk, akkor örült a kutya, hogy itthon van, én is itthon vagyok, minden szuper.
Ideiglenesbe is volt már nálam rengeteg kutya, másnap reggel mikor megláttak már úgy örültek nekem, mintha mindg is én lettem volna a gazdájuk.
14/17 anonim válasza:
A kutya pár nap alatt alkalmazkodik az új helyzethez. Meglepően hamar túlteszik magukat az ilyen dolgokon, csak készítsd fel azokat, akik vigyáznak rá, hogy ne pátyolgassák, babusgassák, mert a kutya nem a hiányodtól depressziós, hanem mert nem normálisan, helyén kezelik a dolgot.
15/17 anonim válasza:
Neked sokkal nehezebb lesz, mint a kutyádnak hidd el! Ő a jelenben él, ha szerető környezetben lesz és megfelelően foglalkoznak vele, akkor nem lesz semmi baja. Téged sem fog elfelejteni! Nekem 2 éves volt a kutyusom, amikor 5 hónapra kimentem Angliába, igaz anyuékkal laktam, így a kutyusnak nem volt környezetváltozás, velük maradt. Állítólag az első két hétben volt neki rosszabb, alig evett és állandóan a kaput nézte, de utána, mintha mi sem történt volna... Amikor hazamentem majd megőrült, úgy osztotta a puszikat, ugrált, nyüszögött és pár napig mindenhová követett. Már lassan 10 éves lesz, tavaly nyáron 3 hónapot, megint anyukámmal volt (Anglia megint), azóta már a kutyusommal lakom albérletben, ugyanúgy szeret, ugyanúgy engem tart a gazdájának. Pedig nekem piszok nehéz volt újra itt hagynom, de most nagyon könnyen megszokta a helyzetet, szerintem már tudta, hogy úgyis vissza jövök érte!
16/17 anonim válasza:
No hát én is ezt mondtam, mégis lepontoztak...
17/17 Csete Tamás válasza:
A kutyus nem fog elfelejteni, csak pár hétig hiányolni fog, azután megszokja. Nem lesz csalodott, ugyanugy fog szeretni, és a kutya mindenre emlékezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!