Elvagyok keseredve, mit tegyek?
Van egy 2 éves kan kuvaszunk.Az lenne a gond,hogy mindent megadtam neki,kivéve a nevelést,az elmaradt,tudom,felelőtlen voltam.Durván felugrál mindenkire,durván játszik,az idegen kutyáktól megőrül,porázon húz,szétkaparja az ajtónkat,rombol,fellök minket hogy bejusson a házba..Néztem kutyasulit,de 40 000Ft-ot egy ideig nem tudnak kifizetni a szüleim.Hogyan tudnám megnevelni?Dolgozni még nem tudok.Nem akarom,hogy bekattanjon,azért nagyon szeretjük és nem akarjuk elaltatni,ha netán megrapana valakit.
15/L
Nyilván a szeretgetés,elkényeztetés stb.
De legalább már felismerted a problémát.
2 éves és kan.Nem lesz könnyű.Eddig ő volt a király,minden meg volt neki engedve,makacs is lett gondolom,tehát nagyon következetesnek kell lennetek ezentúl.
MINDENKINEK!
Nem csak neked,hanem mindenkinek aki abban a házban él,és azoknak is,akik jönnek hozzátok.Máshogy nem fog működni.
Itt egy link a falkavezérségről,10 főbb pontban összefoglalva,kezdetben próbáljatok ezzel lavírozni,majd minél gyorsabban próbáljátok azt a 40ezret összeszedni.
Sok sikert.
Ja és célszerű ivartalanítani is.
A drága tápok,az mit takar?
Remélem nem pedigree :D
akkor olvass könyveket, meg nézz neten műsorokat a nevelésről.
de akkor sem fog a suli nyomába érni.
Vannak olyan kutyasulik,ahol nem kell kifizetni egész tanfolyamot,lehet óránként is.
Ebben az esetben jó lenne szocializáció-rehabilitáció,az nem is ilyen drága.Merre laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!