Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvagyok keseredve, mit tegyek?

Elvagyok keseredve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kan kuvaszunk.Az lenne a gond,hogy mindent megadtam neki,kivéve a nevelést,az elmaradt,tudom,felelőtlen voltam.Durván felugrál mindenkire,durván játszik,az idegen kutyáktól megőrül,porázon húz,szétkaparja az ajtónkat,rombol,fellök minket hogy bejusson a házba..Néztem kutyasulit,de 40 000Ft-ot egy ideig nem tudnak kifizetni a szüleim.Hogyan tudnám megnevelni?Dolgozni még nem tudok.Nem akarom,hogy bekattanjon,azért nagyon szeretjük és nem akarjuk elaltatni,ha netán megrapana valakit.

15/L

2013. jún. 26. 13:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
37%
Már nem azért, de ha a nevelést nem, akkor mi az a minden, amit megadtál neki?
2013. jún. 26. 13:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a szeretgetés,elkényeztetés stb.

De legalább már felismerted a problémát.

2 éves és kan.Nem lesz könnyű.Eddig ő volt a király,minden meg volt neki engedve,makacs is lett gondolom,tehát nagyon következetesnek kell lennetek ezentúl.

MINDENKINEK!

Nem csak neked,hanem mindenkinek aki abban a házban él,és azoknak is,akik jönnek hozzátok.Máshogy nem fog működni.

Itt egy link a falkavezérségről,10 főbb pontban összefoglalva,kezdetben próbáljatok ezzel lavírozni,majd minél gyorsabban próbáljátok azt a 40ezret összeszedni.

[link]

Sok sikert.

Ja és célszerű ivartalanítani is.

2013. jún. 26. 13:12
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Jól el lett kényeztetve, ugye? Kicsi korában putyuli-mutyuli, aztán át is vette a hatalmat, ami nem szokatlan egy ennyire kemény kutya esetében. Kutyaiskolába kell vinni, de miénél előbb.
2013. jún. 26. 13:12
 4/24 A kérdező kommentje:
Mármint a drága tápot és húsokat a szüleim,de én beszéltem rá őket,hogy ez jobb a kutyának.Mindennap viszem sétálni,játszok vele,próbáltam tanítani,de nem jött be.Vannak játékai is,még is mindig lopkodja a dolgaimat.Tényleg megvan mindene,a nevelésen kívül,de ezt szeretném rendbe hozni.
2013. jún. 26. 13:15
 5/24 anonim ***** válasza:
35%

A drága tápok,az mit takar?

Remélem nem pedigree :D

2013. jún. 26. 13:16
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem tudnak kifizetni ennyit a szüleim egyenlőre.
2013. jún. 26. 13:16
 7/24 A kérdező kommentje:
Taste of wild meg orijen,ezek nem olcsók tudtommal.
2013. jún. 26. 13:17
 8/24 anonim ***** válasza:
48%
Azok nagyon jó tápok,ne váltsatok :)
2013. jún. 26. 13:36
 9/24 anonim ***** válasza:

akkor olvass könyveket, meg nézz neten műsorokat a nevelésről.

de akkor sem fog a suli nyomába érni.

2013. jún. 26. 13:40
 10/24 anonim ***** válasza:

Vannak olyan kutyasulik,ahol nem kell kifizetni egész tanfolyamot,lehet óránként is.

Ebben az esetben jó lenne szocializáció-rehabilitáció,az nem is ilyen drága.Merre laktok?

2013. jún. 26. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!