Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvagyok keseredve, mit tegyek?

Elvagyok keseredve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kan kuvaszunk.Az lenne a gond,hogy mindent megadtam neki,kivéve a nevelést,az elmaradt,tudom,felelőtlen voltam.Durván felugrál mindenkire,durván játszik,az idegen kutyáktól megőrül,porázon húz,szétkaparja az ajtónkat,rombol,fellök minket hogy bejusson a házba..Néztem kutyasulit,de 40 000Ft-ot egy ideig nem tudnak kifizetni a szüleim.Hogyan tudnám megnevelni?Dolgozni még nem tudok.Nem akarom,hogy bekattanjon,azért nagyon szeretjük és nem akarjuk elaltatni,ha netán megrapana valakit.

15/L

2013. jún. 26. 13:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
És az jó lenne neki?
2013. jún. 27. 12:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Biztos hogy jó.Ha csak havonta egyszer-kétszer tudod vinni,már az is sokat jelent.Az én kutyámat ott hozták rendbe,mi sem tudtunk mindig eljárni.

Otthonra is ellátnak tanácsokkal és házi feladatokkal.

2013. jún. 27. 13:58
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokat segítettél :) akkor mindenképpen felhívjuk őket
2013. jún. 27. 22:19
 24/24 anonim ***** válasza:
először is vegyél neki folytó nyakörvet a sétákhoz és ha húzni akarni rántsd vissza ne húz hanem rántsd!! ha elkezd durván játszani hagyd ott!!! ha felugrál lökd le de ne mondj közben semmit !! sétáltsd el idegen kutyák előtt kerításen keresztül és ha elkezd agresszívoskodni zökkentsd ki ,bökd meg az oldalát ! próbáljatok meg mindnt összepakolni az udvaron mindent és zárjátok el előle a szétszedhető dolgokat ! tedd pórázra ültesd le a nyitott ajtó elé és ha elindulna befelé rántsd meg és határozottan mond hogy: NEM ! majd pedig újra előről ! SOK SIKERT !!
2013. júl. 16. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!