Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mikor érdemes elkezdeni a...

Mikor érdemes elkezdeni a lovaglást?

Figyelt kérdés

2015. jan. 25. 09:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

(most már)47°-os!

Rajtad tényleg csak röhögni lehet!!!

Hát nem fogta fel a pici kis agyad, hogy én nem 13 éves vagyok??? Hogy az egész csak kamu??? Cak kíváncsi voltam a véleményekre?

Ilyen pici kiterjedésű az eszecskéd? Vagyis, uppssz... miket mondok? Neked nincs is eszed!!!! Akkora egy barom vagy, hogy ilyet még nem hordott hátán a föld!!!

2015. febr. 2. 12:05
 42/63 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy tényleg az egész csak kamú, akkor viszont megmagyaráznád, hogy mégis mit vártál attól, hogyha 13 évesnek hazudod magadat? Mert én úgy látom, hogy ez a kérdés szempontjából teljesen irreveláns információ. Szerintem te tényleg egy 13 éves kiscsaj vagy, és most hazudsz, hogy elfogadtasd azon teljesen légből kapott véleményedet, miszerint nekem nincs igazam abban, hogy a kantárszár nem 6 éves dedósok kezébe való. Ha viszont tényleg idősebb vagy, akkor nyugodtan letagadhatod, mert az értelmi színvonalad láthatóan megrekedt valahol 13 körül. :-p
2015. febr. 2. 23:47
 43/63 A kérdező kommentje:
Ilyen barmokkal én még vitába sem szállok!!!
2015. febr. 3. 08:48
 44/63 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy buta vagy mint a tök, hanem hogy nem tudod méltósággal belátni, és nem vagy hajlandó elindulni az okosodás felé vezető úton. Így nem jósolhatok valami túl nagy jövőt neked az életben. ;-p
2015. febr. 3. 09:26
 45/63 anonim ***** válasza:
A te lovasjövődet azért nem lesz nehéz felülmúlja meg az észbeli képességeidet sem. Tényleg mennyi esze lehet egy olyan embernek aki folyamatosan olyanba érzi magát okosnak amiben hülye mint a segg :D De komolyan ,akkora önbizalmad van a semmire öcsém..
2015. febr. 4. 11:39
 46/63 anonim ***** válasza:
51%
én öt évesen kezdtem el lovagolni, nekünk sajátunk van...több ló is, szóval mikor tudok lovagolok. Rengteget díjugratok versenyeken is, és most 13 vagyok. De Lovagolni szinte bármikor meg lehet tanulni...mrámint 50 évesen nem de 13 évesen simán
2015. febr. 5. 11:22
 47/63 anonim ***** válasza:
49%
bocsánat nem 13, szóval 15-20 éves korban is meglehet :)
2015. febr. 5. 11:24
 48/63 anonim ***** válasza:
0%
Neeeem, picim, itt te vagy hülye, mint a segg. Én már akkor lovagoltam, amikor te még anyád hasában kuksoltál, és amikor először lóra ültél, én már vizsgázott túravezető voltam. Röhelyes, hogy te akarsz kioktatni engem... ki vagy te, mi vagy te? Egyáltalán láttál már élő lovat, vagy csak a pony clubos leányregényekből ismered ezt az állatot? Szerintem te egy beképzelt kis taknyos vagy, az én lovazdámból a gallérodnál fogva dobatnálak ki a lovászfiúval, mert kiütést kapok a hozzád hasonló elkényeztett kis libáktól.
2015. febr. 5. 11:42
 49/63 anonim ***** válasza:
Én az ilyenekből ki szoktam maradni, mert jobb kedvelem a szakmai vitákat (csak az ezen az oldalon megvalósíthatatlan), de most komolyan...vizsgázott túravezető?? Mint bizonyíték a szaktudásra?? :D
2015. febr. 5. 13:58
 50/63 A kérdező kommentje:

Szép volt, 84%-os!!!

:DDDDDD xD

46%-os!

Rajtad csak röhögni lehet!!!

Most komolyan, tényleg nem tűnik fel, hogy milyen szánalmas vagy??? Rajtad röhög az egész oldal!!! :DDD Szánalmas!

2015. febr. 5. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!