4 éves kortól de olyankor meg csak kijarnak a lovakat simizni felül ta a kisgyerek. De legalább így megbarátkozik a lovakkal.
de el lehet kezdeni akar 50 évesen es ha komolyan csinalja nagyon akkor egesz jo szintre is jepss lehet eljutni.
amugy hány éves vagy?
13-14 éves korban érdemes elkezdeni komolyabban, mert akkortól kezdődik az az időszak, amikor a legjobban rá tud érezni a dolgokra, és már nem is olyan kicsi, hogy ne érjen le a lába, stb. Legalábbis mintha ez hallottam volna...
Persze előtte is lehet, csak aki akkor kezdi, annak a legjobb :) Irigylem is őket :O Mire annyi idősek lesznek, mint én most (25), addigra már profik :)
Úgyhogy pont most kerülsz bele a korba, hajrá :)
Akkor épp ideje.
6-7 évesen már simán tud lovagolni (koncentrálni, segítséget adni, megérteni az alapokat) egy gyerek. Persze csak akor, ha jól képzett a ló és jó minőségű az oktatás. Nemritkán látni olyan 12 év körülieket, akik kenterbe vernék a magyar felnőtt hobbilovas populáció nagy részét, szóval én nem hiszem, hogy az lenne az ideális életkor a kezdéshez.
De miért beszélsz butaságokat?
10 éves kislány egy olyan lovon, amit sanszos, hogy egy átlag (jobbra húzod-jobbra megy elven tanítot)t felnőtt hobbilovas nem tudna ellovagolni. Szerinted ő mikor kezdte?
https://www.youtube.com/watch?v=CZ_SvPY_c3k
Ezek a gyerekek vajon hány évesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!