Iitt az ideje hogy megkaphassam az első lovam. Már elkezdhetnék versenyezni, mellesleg találtam egy nagyon jó lovat olcsón. Hogy vegyem rá őket?
Figyelt kérdés
Anya engedné is, de apát megkéne győzni. Nem tudom hogyan. Valaki mondja el hogy ültessem le ket. és mit mondjak neki? Már tényleg itt lenne ennek az ideje. Azt mondják hogy megvenni még oké de tartani. Hetente 10ezer ft-t kéne félrerakni az nagyon sok?2014. nov. 2. 16:14
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves és még "kedvesebb" kommentelőnek. Örülök hogy van egy fríz lovad. Leszarom oké? Am 16 éves vagyok és 7 éve lovagolok. Nem vagyok hülye. Amúgy köszönöm a normális válaszokat is azok segítettek. Viszont attól neked mi lesz jobb hogy jössz ide papolni a gyerekedről??Istenem nem értem az embereket.Sajnálni fogom a lányodat ha nagyobb lesz és mindenhez így fogsz hozzáállni.Amúgy bele van számolva a patkolás stb. mert családi háznál lenne tartva és mindent beleszámoltam féreghajtást,edzéseket stb. Nem vagyunk gazdagok de szerintem félretudnánk rakni heti 10e-t főleg hogy heti többe kerül a lovaglásom,mintha saját lóval csinálom. És az oktatóm szerint is eljött az idő. Amúgy most már alakulóban van a dolog szóval...És máskor nem kell letépni egymás fejét.Thanks guys x
2014. nov. 12. 12:49
12/14 A kérdező kommentje:
Ja és te egy 13 éves elkényesztetett r*banc lehetsz mit ne mondjak,ha te papolsz a pénz értékéről.Úgy elég könnyű oltogatni másokat ha nem ismered őket.Mennyibe fogadunk hogy ezerszer ügyesebb vagyok,csak éppen nekem tenne kell a dolgokért és nem tolják a seggem alá. Mert ez az igazság.És mielőtt jönne mindenki lecseszni a fejem!!!MINDEN ünnepre vagy bármire pénzt szoktam kapni(és nem 50ezreket) hanem kevesebbet. Több éve lóra gyűjtök TUDOM mit akarok le lehet szállni rólam. Oké?:)
2014. nov. 12. 12:53
13/14 anonim válasza:
Havi 40 ezer mellé dobj félre még pluszba egy 10est legalább havonta, mert ha komolyabb baja lesz egyszer a lónak 1-1 kezelés simán lehet több 10 ezer Ft.
14/14 anonim válasza:
Ha "mindent beleszámolva" kihozol heti 10e-ből egy lovasversenyzői hobbit, akkor én személyesen foglak a Nobel bizottság figyelmébe ajánlani. Ne viccelj már, hát ez még ahhoz is kevés, hogy megtankold a lószállító kocsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!