A páromnak a lánya az első. Ez nem nonszensz?
relative normálisnak tartom hogy egy szülőnek a gyereke a legfontosabb.
ebben az esetben is igazat adok az apának még ha a másik két gyerekével szemben nem korrekt.
Az normális, hogy a gyereke az első.
Az már nem, hogy a másik két gyereke ennyire nem érdekli. És azt sem tartom, normálisnak teljesen, hogy a lány határozza meg, hogy mikor lesz vége a kapcsolatotoknak.
Na de, nem kell ilyen párt választani! Már előre látható, hogy milyen sok bonyodalom lesz és sose neked lesz igazad.
Vannak ilyen mély kötelékek.
Ezt vagy megtudod érteni vagy nem-de változtatni nem lehet rajta.
Az első gyerekhez amúgy is mindenki jobban kötődik minden ember..szóval szülhetsz ezret, de az első, akkor is más lesz-főleg egy férfinek és főleg ha lány..
Nem nonszensz. Te csak egy "barátnő" vagy, aki vezeti a háztartást, semmi több.
Ha az apa véget vet a kapcsolatnak, akkor azt nem csak azért tesi, mert a lányának nem tetszik.
8 12-13 éves kölöknek én sem vennék tizenezer Ft-os kütyüt.
Azért egy ilyen kisembert ne hasonlitgassál ajándék szempontjából egy 17 éves majdnem nőhöz.
Mivel a lány édesanyja meghalt,így az apának anya és apa szerepben is meg kellett állnia a helyét!
Azt is el tudom képzelni,hogy a lány anyukája és apukája nagyon szerették egymást,de mivel az élet így tragikusan közbeszólt,így az anyukából apukának ez a kislány maradt.
Ott a két fiú.Gondolom az apjuk őket is ugyanígy szereti,csaképpen azoknak van anyjuk,és itt lép képbe az első mondatom,hogy ennek a kislánynak még mindig csak az édesapja van és senki más!
Szerintem ne firtasd ezt a dolgot,mert pont ez nem fog jóra vezetni!
Fogadd el a lányt,és azt is hogy apuka ennyire szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!