Miért érzek így mostanában?
Mostanában mindig ha rágondolok a szüleimre, leginkább anyura, akkor mindig elkezdek könnyezni van, hogy sírok is. Olyan mint ha hiányoznának,pedig hát mindennap találkozok velük
Idén mentem Gimibe (Új suli) és barátaim sincsenek még úgy igazából, lehet hogy bekever ez az érzés is? Buszozok is a suli 45-50 percre van. Van hogy még a buszon is elkapott ez az érzés.
Mellesleg suli első napján jött meg az első menstruációm is,már akkor váltam ilyen érzékennyé,síróssá, ezért is gondoltam hogy lehet ez miatt van, de még most is ilyen vagyok, és már rég elmúlt a menszeszem.
Szerintetek mitől van ez a szeretethiány érzet? És hogy tudom magam túltenni rajta?
15/l.
A sok újdonság, a nagy távolság- ez mind egy elszakadás érzést ad,ezért lehet.De ebben a korban ez amúgy is kicsit kialakul, és nem könnyű.. Szüleidnek sem.
Weöres verse nagyon szép, erről szól, elkuszált a kamaszkor, majd éretten visszatalált..
"A kamaszkor tőled
elkuszált,
szemem a szemedbe
nem talált.
Így tűnődtem: «Mért szült,
mért szeret,
ha örökre élni
nem lehet?
Énmiattam annyi mindent
öl, temet!
mért nem tett a hóba inkább
engemet!»
A kamaszkor tőled
elkuszált,
férfi-szívem ujra
rád-talált,
férfi-szívem a szivedre
rátalált,
megköszön most percet, évet
és halált.
Oh köszönöm utolsó!
Csak a legroszabb hogy nehéz visszatartani a könnyeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!